+11
r.gabi (utilizator neinregistrat) Sambata, 22 Martie 2014, 17:04
Nu am mai intrat de mult timp pe acest forum, poate doar de cateva ori, pentru putin timp si aceasta, in mod ocazional.
Am scris cu placere pe acest forum in jur de 12.000 de raspunsuri, mai bune sau mai proaste, am avut contradictii "destul de zgomotoase" cu unii colegi sau cu fosti colegi, de3 multe ori am gresit si eu, dar de foarte multe ori,poate cu exceptia dnei.Lisievici , daca mai este pe acest forum, am fost tratat, fie cu usurinta sau am fost considerat scandalagiu pentru ca am avut alte pareri si acest lucru m-a deranjat si am considerat ca nu mai are rost sa mai vin pe acest forum , mai ales in momentul cand una dintre moderatoare, imi dadea lectii de limba romana sau de adresare la adresa unei persoane , intre timp arestata. si aflata intr-un penitenciar dobrogean.
Aceea a fost "cireasa de pe tort", a fost de fapt cireasa care m-a facut sa ma idepartez de forum , mai ales atunci cand m-am adresat flui.Poescu care nu mi-a dat raspuns nici ca am ,nici ca nu am dreptate.
Ce am contatatat dupa aceea, ca oamenii de calitate, avocatii adevaratii sau ceilalti colegi deosebiti, si-au limitat in mod drastic contributiile , iar altii au parasit forumul unde ajunsesera sa modereze unele persoane care nici macar nu intelegeau despre ce era vorba.
Alte persoane de calitate au plecat sau au fost eliminate datorita tocmai unor astfel de moderatori sau datorita faptului ca nu li s-au apreciat contributiile.
Am scris aceste randuri, dupa mult timp, fara niciun fel de patima, riscand si nestiind care au fost sau daca s-au petrecut modificari substantiale pe forum, dar consider ca una dintre sarcinile celor care il conduc trebuie sda fie atragerea unor oameni de calitate sau rechemarea unora, care au constituit mai tot timpul "sarea si piperul", dar mai ales numirea unor moderatori de calitate.
Imi cer scuze daca am deramjat, dar m-a derqanjat, atata cat poate fi deramjata o persoana care a stat ceva timp pe acest forum, tocmai regresul acestuia.
Eu cred ca fiecare dintre noi trebuie sa invatam din greseli si ca acest forum trebuien sa ajunga ce a fost un loc al competentei profesionale si al inteligentei, un loc unde candva imi erqa drag sa postez
r.gabi
B-) :D
Alin Popescu
Duminica, 23 Martie 2014, 13:35
@rgabi: Dumneavoastra aveti o problema cu autoritatea. Nu e sfarsitul lumii, dar e o problema pe care v-ar ajuta sa o recunoasteti. Ati avut schimburi de replici cu multi moderatori. Ma indoiesc de faptul ca sunt chiar toti nebuni sau rau-intentionati. Eu cred ca v-ar face bine sa reveniti. Dar incercati sa respectati regulile.
@peraspera: In fiecare zi, 78% din raspunsuri sunt date de catre consultanti si restul de membri neconsultanti ai forumului. Si sa va spun un secret: o mare parte din membri neconsultanti care raspund sunt sau au fost la viata lor implicati in problemele despre care vorbesc.
Mesajul meu e doar un raspuns public la o intrebare care mi s-a parut interesanta. Daca dumneavoastra intelegeti din textul de mai sus ca eu spun ca acest proiect moare, ar fi bine sa il mai cititi inca o data. Pentru ca, dimpotriva, spun ca acest proiect este pe un traiect ascendent de mai bine de 8 ani, ca bate recorduri dupa recorduri si ca, daca n-am schimbat lucruri in site de ceva vreme, nu inseamna ca n-am lucrat ori ca nu ne pasa.
Si mai e ceva. Acest site isi bazeaza puterea si pe munca redactiei Avocatnet.ro, cea care produce si ofera zilnic informatii gratuite pentru multi oameni. Cred ca merita felicitati colegii mei de la redactie pentru acest lucru.
@dariad: procentul actual al mesajelor ramase fara raspuns in Forumul Avocatnet.ro este de 7%. In trecut a oscilat intre 6 si 8%, in functie de perioada, luna sau alte circumstante. Hai sa lasam presupunerile, ca altfel ajungem la teoria conspiratiei.
O zi frumoasa.
:giggle:
:tooth: