avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... plangere impotriva politistilor
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

plangere impotriva politistilor

Buna ziua,

M-ar interesa cum pot sa depun o plangere impotriva politistilor. daca exista vreun model anume sau vreun formular tipizat...
M-au luat in sectie, m-au batut, nu ma-u pus sa dau vreo declaratie, nu mi-au dat nici amenda. Doar bataie si apoi mi-au dat drumul.

ma poate ajuta cineva cu un model?
Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 4 Octombrie 2010
andrreyutz, utilizator
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:27, 6 Octombrie 2010
In mod normal ar trebui sa ajute daca erau montate unde pretindeti ca ati fost lovit de politisti.
Dar,daca credeti ca mai exista vreun material in acest sens,daca s-a inregistrat ceva,cred eu ca este o mare naivitate din partea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bataie luata la politie +amenda aurellian aurellian Buna seara, acum doua zile am fost luat pe sus de la locul de munca, unde sapam un sant impreuna cu alti colegi, de catre politistul din sat, m-a dus la ... (vezi toată discuția)
Se poate sa fie martor un politist? claudia elena claudia elena Fiti draguti am si eu o problema daca ma puteti ajuta!In luna decembrie anul 2007 am fost lovita cu pumnul de catre administratorul Asociatiei de proprietarii ... (vezi toată discuția)
Intrare prin efractie si agresiune asupra locatarului!!!!!! cristhynne78 cristhynne78 Buna ziua!!!Astazi am trait un cosmar...o vecina a intrat la mine in casa si m-a batut in urma unor altercatii verbale mai vechi....am depus o plangere la ... (vezi toată discuția)