Ati reusit sa intrati la magistratura?cum a fost?catati invatat?laudati-va aici ca sa stiu si eu ce am de facut in continuare. Sper ca acest subiect sa ne ajute pe cei ce aspiram la functiile de magistrat sa ne dam seama mai bine ce inseamna acest examen.Va multumesc anticipat celor care scrieti aici. P.S.Puteti scrie aici si toti cei care invatati pt magistratura, cam cat invatati, de cand, etc.
Succes tuturor si abia astept sane confruntam la INM:)
Imi cer scuze daca nu m/am exprimat pe intelesul tau. Nu am spus ca inveti procedurile din practica ci doar ca, dupa ce inveti teoria la proceduri ti/ar prinde foarte bine sa participi la ceva sedinte pentru a/ti fixa notiunile. Ti/am dat doar o sugestie...!
Bun ,pai esti sau nu la INM???!?! sau vorbim doar ca sa ne aflam in treaba?
E vreunul care a intrat si are ceva de spus ,care s-a confruntat cu examenul si a reusit sa faca 80 de puncte si daca se poate sa fii intrat din prima,adica imediat dupa anul 4??!!
sau 5.000 lei cum preferi...auzi n-ai idee cand se inregistreaza vreun dosar...ca vreau sa-l urmaresc pana la solutionare..da neaparat sa-mi spui ziua cand il inregistreaza sa fiu prezenta:)) ,uff rau imi pare ca s-au scos lucrarile pt. licenta..acum as fi stiut ce tema sa-mi aleg...
Hai c-am fost rautacioasa, imi pare rau,dar n-am nimic cu cei care spun lucruri cu adevarat utile si care nu scriu doar ca sa se laude... Gavril sa stii ca putem continua asa pana la Paste pe mine chiar ma distreaza :)
Sa inteleg ca nu poti face dinferenta intre "a se lauda" si "a incuraja"? Mi/am facut publica experienta doar pentru a/i incuraja pe cei care termina facultatea si sunt dezinformati in ceea ce priveste dificultatea testului grila.
Concluzie: poti intra la INM imediat dupa facultate daca stii cum sa inveti si mai ales daca ai reprezentarea procedurilor din practica si nu doar din teorie. Deci, multa bafta!!!
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)