avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 330 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... A intrat cineva la magistratura dintre cei de pe ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

A intrat cineva la magistratura dintre cei de pe aici???

Ati reusit sa intrati la magistratura?cum a fost?catati invatat?laudati-va aici ca sa stiu si eu ce am de facut in continuare. Sper ca acest subiect sa ne ajute pe cei ce aspiram la functiile de magistrat sa ne dam seama mai bine ce inseamna acest examen.Va multumesc anticipat celor care scrieti aici. P.S.Puteti scrie aici si toti cei care invatati pt magistratura, cam cat invatati, de cand, etc.
Succes tuturor si abia astept sane confruntam la INM:)
Cel mai recent răspuns: anettte , utilizator 21:52, 9 Iulie 2008
Pai scuza-ma dar asa incurajezi tu pe cei care vor sa dea la INM? spunandu-le ca pot intra daca au mai ales reprezentarea procedurilor din practicaaaa? pai de unde vrei sa stim noi practica daca n-am terminat inca facultatea si nu lucram? si ca sa faci practica pe la instante trebuie sa fii macar avocat stagiar ca sa te poate lua cineva dar pt asta tot trebuie sa termini facultatea intai si intai.Vin si eu sa fac practica da imi spui si mie cine ma ia cu facultatea neterminata?
din pacate eu n-am reusit sa intru anul trecut ,dar mai incerc, insa am avut colegi care au intrat din prima si nu au lucrat toata facultatea ,nici nu au facut practica ca n-au avut cum; cred ca trebuie sa inveti foarte mult ca sa intri si sa intelegi ceea ce inveti ,nu sa tocesti.din grupa mea au intrat 5 la inm ,4 fete si un baiat ,:Ddeci se poate sa intri din prima ,sunt sigura ca daca ma straduiam mai mult poate reuseam si eu.

sincer ,alinamihai din ce am citit nu ai dreptate in ceea ce spui ,adev ca nu prea ai cum sa faci practica daca esti in anul 4 ,poate nu ti-ai dat seama dar ai fost si tu anul 4 si stii cum e,eu una si acum imi aduc aminte desi am terminat anul trecut ..oricum nu cred ca o sa gasim pe forumul asta inm-isti care sa ne raspunda la intrebari,probabil ei sunt ocupati cu deciziile ,minutele ,citatiile etc...:)
esquire a scris:

Gavril sa stii ca putem continua asa pana la Paste pe mine chia

tu te distrezi ... iar eu sufer aici in tacere si frustrare.
hai ca mai scad la pret.
distractia mea e pe terminate oricum suferinta nu face bine la sanatate...vezi de asta e bine sa intri pe forumuri te mai binedispui ,te mai certi ,te mai contrazici,mai schimbi pareri oricum e de bine...si vezi sa nu scazi prea mult la pret sa nu iesi in pierdere :D
CU INTRAREA LA MAGISTRATURA, IN SPECIAL CU 5 SAU 10 ANI VECHIME, LUCRURILE SINT CLARE: IN PRINCIPIU, INTRA DOAR CEI CU DOSAR "BUN". ADICA, CEI CARE AU RUDE IN SISTEM, INCLUSIV IN POLITIE, SRI ETC. REZULTATELE LE VEDEM ZI DE ZI IN SALILE DE JUDECATA: MAJORITATEA CELOR CARE AU INTRAT IN MAGISTRATURA SINT SLAB PREGATITI SI SE POARTA URIT CU PARTILE, AVOCATII ETC.

Alte discuții în legătură

Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
Inm flaviusnet flaviusnet avem programa pt examenul de admitere la inm pe anul 2005.cica se da si un test de logica...era cazul (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)