avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... corupere de minori
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

corupere de minori

numele meu este amalia si am nevoie de o lamurire cu privire la cazuri de corupere de minori. un ex: cand este vorba de corupere de minori?daca fata are 17 si un copil iar tatal este major...fata nu vrea sa il denunte si nici sa isi asume raspunderea pt copil...este vorba de corupere de minori?multumesc
Stati linistit.
Nu va arunca nimeni dupa gratii ca apoi sa inghita cheia. :)
Daca nu ii promiteti ca va casatoriti cu ea nu va arunca nimeni dupa gratii si nu va inghiti nimeni cheia.:)

avocat Claudiu Lascoschi
Dar in cazul in care unul dintre parintii depune plangere prin care il acuza pe partenerul major ca ar fi facut false promisiuni, si in modul acesta ar fi convins-o sa intretina relatii sexuale cu minora care are varsta de 17 ani?
As adauga faptul ca minora ar depune marturie ca acest fapt nu este adevarat, si nimeni n-a constrans-o, sau ceva asemanator, ci a fost din propie vointa.
Nici in acest caz nu veti fi aruncat dupa gratii si nu va inghiti nimeni cheia.:)

Problema ar putea aparea acolo unde minora ar da o declaratie nefavorabila dvs.
Aunci v-ar trebui de urgenta avocat.
La politie se mai intampla ca oamenii sa recunoasca ceva fara sa vrea intotdeauna.

avocat Claudiu Lascoschi
GabrielaA a scris:

Stati linistit.
Nu va arunca nimeni dupa gratii ca apoi sa inghita cheia. :)

am tot citit aici forumul dar tot nu sunt lamurita... #-o daca eu am 22 de ani si intretin relatii sexuale cu un minor de 16 ani nu savarsesc nici o infractiune? am citit articolele privind coruptia de minori dar mai mult se refera la genul feminin :D
multumesc:sorry:

Alte discuții în legătură

Corupere de minori? mihaela_mimi_ro mihaela_mimi_ro Am o verisoara de 15 ani si 6 luni care intretine relatii sexuale cu un barbat de 43 de ani. Parintii doresc sa depuna plangere penala impotriva barbatului, ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori? amein amein Stimati avocati,as dori sa imi comunicati parerea dumneavoastra in legatura cu urmatoarea situatie: unu baiat de 19 ani e impreuna cu o fata in varsta de 15 ... (vezi toată discuția)
Act sexual cu un minor Xandra_ymy Xandra_ymy buna...am si eu o intrebare ...as dori sa mi raspunda cineva cu experinta ,as vrea sa stiu ce se poate intampla in cazul actului sexual cu un minor daca fata ... (vezi toată discuția)