avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... corupere de minori
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

corupere de minori

numele meu este amalia si am nevoie de o lamurire cu privire la cazuri de corupere de minori. un ex: cand este vorba de corupere de minori?daca fata are 17 si un copil iar tatal este major...fata nu vrea sa il denunte si nici sa isi asume raspunderea pt copil...este vorba de corupere de minori?multumesc
Dvs fiind major trebuie sa va ganditi la cele expuse de noi.Reflectati profund si hotarati.
Doar sunteti major.

avocat Claudiu Lascoschi
Othellox, pentru motive temeinice, daca ai 16 ani impliniti, te poti casatori... cu acord parinti etc. Art. 3 sau 4 Familiei... chiar la inceputul capitolului despre incheierea casatoriei... Bine, cu aviz medical etc...

Claudiu, ce sa analizeze domnul? La 16 ani, fata aia poate fi a 9-a, a 10-a sau, cel mai bine, a 11-a... Ti se pare normal sfatul pe care il dai? Ti se pare ok ca un om la 16 ani sa lase tot, scoala si tot, ca sa ce? Ca nu poate sta departe de iubit? Atata tot?
Fara niciun alt argument?
Userul scrie cu moolt si ka... cata maturitate vezi, nici nu se refera la varsta implinita a fetei... ca asta e varsta lui, asa gandesti la anii astia...

Domnule altaaf, nu va suparati pe mine, dar va intreb: ce faceti daca nu merge? Inteleg ca dv. credeti ca va dura o vesnicie, dar rata divorturilor e alarmana, iar tinerii sunt cunoscuti si pentru atata lucru: sunt practici.
Asa incat, fiti practic si ganditi-va ce faceti daca nu merge...
Ce inseamna ca o puteti intretine, ca ea nu va munci, invata?
O luati de crescut?
Nu din rautate va intreb, ci din dorinta ca sa va ganditi la aspectele de zi cu zi...
Stiu ca ati trece muntii pentru ea si ea la fel... E foarte frumos, dar: astfel de situatii sunt si in viata adultilor. Situatia ca sa vrei sa fii cu cineva desi momentan nu se poate, nu e numai la adolescenti.
Asta inseamna ca veti mai intalni pe parcursul vietii momente cand veti fi departe de persoana draga, nu veti putea mereu sa fiti lipiti...
E veti face? Renuntati la job, la prieteni, la orice va tine despartiti o saptamana?
Ganditi-va ca e si o proba pentru relatie aceasta distanta... in plus, are farmecul ei o iubire la distanta, daca nu tine o vesnicie, evident... Distanta, nu iubirea...
De ce sa nu savurati cat mai multe, cat de mult puteti din relatia asta, sa traiti si impreuna, si separat, sa va cercetati dragostea asta, relatia asta, pe toate fetele...
Sa simtiti fiori nu un an de zile, poate 3, ca distanta prelungeste starea de indragosteala... ;)
Sa va tremure mana pe telefon de emotie... e frumos, de ce nu?
Si apoi, macar nu veti auzi vreodata de la sotie sau de la fosta (in functie de evolutia relatiei) ca a plecat lasand tot pentru dv...
Sunt frustrari care se aduna, sunt nemultumiri care se adancesc in timp... chiar daca nu sunt constientizate acum...
In plus, drama intr-o iubire e romantica... si daca relatia trece peste ea, e mai tare, caci ce nu te omoara te intareste, nu?

Va doresc o iubire frumoasa, care sa va dea cat mai multe trairi minunate... si sa fiti intelept.
Eu le doresc sa faca asa cum le va fi cu adevarat mai bine.
mersi moolt!la toti...sincer acum am mai multe pareri de care sa tin cont.....sper sa iau decizia corecta....ms ink o dat;)
Buna seara.Am o nelamurire...si nush exact cum sa mi-o rezolv...eu am 19 ani...prietena mea are 17 ani...multi imi spun k daca o sa fiu prins de parintii ei,sau de alte persoane care ma denunta politiei...voi fi arestat pentru catziva ani buni...am mai citit pe forum-ul dvs. , cum ca daca ea are 17 ani si e de acord cu intretzinerea relatziilor sexuale , nu voi patzii nimic...repet...EA e de acord... Va rog frumos sa ma lamuritzi in ce situatie sunt si care sunt riscurile...nu as vrea sa ma trezesc dupa gratii...va multumesc mult de tot! O seara placuta.:)

Alte discuții în legătură

Corupere de minori? mihaela_mimi_ro mihaela_mimi_ro Am o verisoara de 15 ani si 6 luni care intretine relatii sexuale cu un barbat de 43 de ani. Parintii doresc sa depuna plangere penala impotriva barbatului, ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori? amein amein Stimati avocati,as dori sa imi comunicati parerea dumneavoastra in legatura cu urmatoarea situatie: unu baiat de 19 ani e impreuna cu o fata in varsta de 15 ... (vezi toată discuția)
Act sexual cu un minor Xandra_ymy Xandra_ymy buna...am si eu o intrebare ...as dori sa mi raspunda cineva cu experinta ,as vrea sa stiu ce se poate intampla in cazul actului sexual cu un minor daca fata ... (vezi toată discuția)