numele meu este amalia si am nevoie de o lamurire cu privire la cazuri de corupere de minori. un ex: cand este vorba de corupere de minori?daca fata are 17 si un copil iar tatal este major...fata nu vrea sa il denunte si nici sa isi asume raspunderea pt copil...este vorba de corupere de minori?multumesc
paul89, de ce va orientati catre copile, mai ales ca nu doriti sa va asumati obligatii? Chiar nu ati auzit de metodele contraceptive? E jenant cum un tip „striga” dupa ajutor pt ca a lasat o fata gravida... V-ati gandit vreo clipa ca un avort nu seamana cu extractia unei masele? Nu cred...
„Dumnezeu a dat barbatilor doua capete, dar sange numai cat sa le foloseasca pe rand”.
Nu e vorba ca n`am auzit de metode contraceptive .A fost o greseala .. s`a intamplat odata pe nepregatite si asta e .. nu pot face nimic acum .. faptul e consumat . Oricum si tonul tau tau e putin cam dur .. sa imi arati si mie barbatul care a facut sex numai cu contraceptie in afara de cazul in care vroia sa perpetueze specia :) . Nici mie nu imi pica bine ca intrerupe sarcina .. ar fi fost chiar frumos sa fiu tata .. dar din mai multe motive acest lucru nu se poate momentan .. Am intrat aici sa aflu o parere legala in legatura cu situatia mea, (multumesc domnului avocat Lascoschi pentru raspunsuri) nu sa dau explicatii despre preferintele mele in legatura cu femeile.
Domnule paul, pentru o parere juridica despre un subiect de drept penal, mereu e importanta situatia de fapt, cele doua nu se pot separa.
Nu stiu cat v-ar fi placut sa fiti tata, si mie mi-ar fi placut la 10 ani sa am o papusa vie, anume o surioara...
Faptul ca nu am avut nu inseamna insa ca nu mai pot face copii, ca am dureri groaznice, ca mi-a aparut o rana pe uter, ca imi amintesc senzatia de cand aspiratorul acela mi-a macinat si supt o bucata din mine... un alt om...
Depinde de la femeie la femeie, evident.
Stiu eu foarte multi barbati si femei care nu au facut sex neprotejat... In viata lor. Unul are vreo 59 de ani... e haios rau cand povesteste despre cum cauta metode in vremurile apuse...
Ideea este una: daca nu esti pregatit sa te opresti in fiece clipa sa cauti un prezervativ, inseamna ca ti-ai inceput prea devreme viata sexuala. Inseamna ca gradul de maturitate fizica e ok, dar mental exista un decalaj...
Sunt farmacii si magazine non-stop care vand asa ceva mereu... Exista pilula de dupa... daca a fost pasiunea atat de crancena, ai cateva ore sa ajungi la o farmacie si dupa.
Pe langa asta, daca fac acei parinti o plangere si mergi la politie in audieri, o atitudine de gen (ce sa-i faci, asta e, s-a intamplat! sau nu toti barbatii fac sex cu protectie mereu!) va duce la prelungirea stresului... NU e nevoie decat ca unul dintre anchetatori sa aiba o fata, atat...
Im place ca sunteti atat de hotarat la avortul asta, dar ea ce spune? Ca nu prea ne-ati spus mare lucru de ea, s-a dus la medic? In cat timp e insarcinata? Daca se insala asupra varstei fatului si ajunge tarziu pentru un avort? Ea e determinata cu avortul asta?
Vi se pare normal sa nu le spuna parintilor?
Chestia cu spaga... :sorry: nu mai comentez. Doar ca nu stiu in ce masura ati cerut exclusiv sfaturi juridice asa cum sustineti, atata timp cat ne intrebati de spaga...
am si io o intrebare...cn stie..dak prietena mea este minora..si vreau sa o iau q mn definitiv in grecia...ce imi pot face parinti in kazu asta?nu mie teama sa o iau de nevasta dak e ceva...rsp
Corupere de minori?
amein
Stimati avocati,as dori sa imi comunicati parerea dumneavoastra in legatura cu urmatoarea situatie: unu baiat de 19 ani e impreuna cu o fata in varsta de 15 ... (vezi toată discuția)