numele meu este amalia si am nevoie de o lamurire cu privire la cazuri de corupere de minori. un ex: cand este vorba de corupere de minori?daca fata are 17 si un copil iar tatal este major...fata nu vrea sa il denunte si nici sa isi asume raspunderea pt copil...este vorba de corupere de minori?multumesc
Faceti plangere penala la politie.
Daca se va dovedi ca este amenintare va primi probabil o amenda.
Dar eu cred ca este important sa nu va mai streseze si nu sanctiunea ce se va putea aplica.
Politia o sa ii spuna sa va lase in pace.:)
Buna ziua..Am si eu o problema.Sunt major dar am o relatie cu o fata care e mai mica ca mine.e minora.Nu am intretinut relatii sexuale cu ea dar parintii ei au depus o plangere la politie pentru corupere de minori si vor sa o convinga si pe ea sa faca acelasi lucru.Daca nu am intretinut relatii cu ea ma pot acuza de ceva ?Va rog sa nu ocoliti intrebarea mea .Are foarte mare importanta pentru mine .Va multumesc anticipat
Iti faci prea multe griji. Daca are peste 15 ani nu pateai nimic nici daca ai fi intretinut relatii sexuale cu ea. Citeste primele pagini ale topicului, gasesti inclusiv articolele din codul penal citate.
multumesc..ea face 15 ani in decembrie.am aflat de curand cati ani are dar am sentimente fata de ea si am hotarat sa nu ma despart de ea .Acum am aflat ca parintii ei au facut plangere la politie si eram curios ce sa intamplat si daca imi pot face ceva ducandu-se la politie.Pana la urma inseamnac a ei nu vor decat sa ma sperie amenintandu-ma ,deoarece de facut nu au ce sa faca
Depinde si ce faci, si cum ai cunoscit-o, si in ce fel de relatii erai cu ea inainte sa fiti prieteni...
Nu-i chiar alb sau negru, o relatie dintre un major cu un minor e ca mersul pe sarma, oricand poti fi invinovatit ca ai profitat de ceva, la orice alunecare...
Eu nu sunt de acord cu Andreea, cred ca e important: daca i.ai fost prof (sau similar), daca i-ai promis marea cu sarea etc. De aceea sustin cele de mai sus.
Corupere de minori?
amein
Stimati avocati,as dori sa imi comunicati parerea dumneavoastra in legatura cu urmatoarea situatie: unu baiat de 19 ani e impreuna cu o fata in varsta de 15 ... (vezi toată discuția)