numele meu este amalia si am nevoie de o lamurire cu privire la cazuri de corupere de minori. un ex: cand este vorba de corupere de minori?daca fata are 17 si un copil iar tatal este major...fata nu vrea sa il denunte si nici sa isi asume raspunderea pt copil...este vorba de corupere de minori?multumesc
Asa zici tu... iti dai seama cati nervi va provoca un copil de 14 ani unui lucrator de la politie care si-asa nu are timp sa investigheze tot ce are pe cap... pentru ca-i face un dosar in plus si-l duce cu presul?
Adica tu, om la 30 de ani, dus de nas ca la piata de o fetita...
Sa vezi tu daca se supara nenea pe care fata il da in gat... acesta poate apela la politistii care l-au investigat pe el la plangerea ei... si sa vezi vezi serios atunci!
Niciun martor nu va fi mai credibil ca cei 2 lucratori care l-au investigat! Sa vezi tu daca-i -plang de mila politistii omului... cum se duc planurile de amenda ale fetei!!!
Apoi, nu stiu ce anume urmareste persoana, daca parintii ei stiu de plan... dar sa mergi pe lapolitie si prin instabnte, sa platesti avocati, sa afle toti vecinii ca mataluta, la 14 ani, te tii de "ars" barbati in joaca... cine stie ce--i face serios...
Sa vezi gura lumii, parintii cu capul in pamant!
Eu nu inteleg ce educatie pot da acein parinti ca sa te poata duce capul sa minti in halul asta despre un lucru asa de serios, cine a putut sa te invete ca asa te poti juca cu vietile oamenilor!
Rusine parintilor alora! :">
As dori si eu o parere in legatura cu o problema...
In ultima saptamana am fost amenintat continuu de tatal prietenelei mele si de mama acesteia ca vor sa ma dea in judecata pentru corupere de minori....Am fost amenintat cu perchezitia si procuratura....
Eu cu fata nu am avut nici un fel de act sexual dar din cate am inteles ea ar fi avut cu altcineva....
Tatal fetei ma ameninta cu puscaria daca nu ii dau o convorbire in care cineva o facea curva si inregistrarile audio....
Inregistrarile le-am sters dar convorbirea inca o mai am.....
ce pot sa fac???....
Din cate am inteles parinti fetei umbla dupa daune morale....
Tin sa precizez ca fata are 15 ani si 4 luni iar eu am 15 si 9 luni...
Mama fetei lucreaza in politia comunitara....tala este jandarm iar fratele mamei acesteia lucreaza in politie.....:(
Nu e bine sa va puneti rau cu ei.
Va poate audia politia in calitate de martor daca cunoasteti amanunte despre o infractiune.
Nu prea vad care este infractiunea in clipa de fata.
Daca nu ati intretinut relatii rexuale cu minora nu vad sa aveti probleme.
dar daca va continua sa ma ameninte....hartuiasca....ce sa fac....sa-l reclam pentru hartuire:-/:(
Multumesc
P.S.
Am reciti mai sus si m-am exprimat gresit.....:(...ea nu am avut nici un contact sexual cu nimeni....cand eram mai mici am fost impreuna intr-o excursie si cineva a incercat sa o violeze si a rupt himenul cu mana.....
Si daca am fi intretinut relatii sexuale ce s-ar fi putut intampla....:-/:-/
Avand in vedere ca are 15 ani si ceva daca ea intretine de bunavoie un raport, fara constrangere, nu este infractiune decat daca ii promiteti ca o luati de sotie ceea ce nu puteti sa faceti datorita varstei.
Chestia cu mana se poate dar eu nu o cred.
Corupere de minori?
amein
Stimati avocati,as dori sa imi comunicati parerea dumneavoastra in legatura cu urmatoarea situatie: unu baiat de 19 ani e impreuna cu o fata in varsta de 15 ... (vezi toată discuția)