numele meu este amalia si am nevoie de o lamurire cu privire la cazuri de corupere de minori. un ex: cand este vorba de corupere de minori?daca fata are 17 si un copil iar tatal este major...fata nu vrea sa il denunte si nici sa isi asume raspunderea pt copil...este vorba de corupere de minori?multumesc
Buna seara, am 21 de ani si am avut relatii sexuale cu o minora cand ea avea 15 ani si jumate . acum are 16 au aflat parintii ei. vor sa ma dea la politie...nu e nici o varianta de impacare. Ea a vrut de bunavoie , nu i am promis ca ma insor cu ea,si nici altceva. pur si simplu din dragoste am facut totul. momentan ea a facut o suprainfectie uterina... parinti au amenintat o cu bataia si cu faptul ca or so dea afara din casa daca se mai vede cu mine. or sa mi ceara si daune morale pe langa cele penale...sa pledez nevinovat? parintii ei sunt deosebit de suparati si vor ca dupa ce ma vor infunda pe mine sa o si coasa jos(sa fie din nou virgina).
si din punct de vedere moral ce despagubiri pot sa ceara, si daca nu am serviciu (am doar o masina pe numele meu) si nu am cu ce sa le platesc ce voi pati?
2. pot sa mi puna ordin de restrictie sa nu ma mai vad cu fiica lor?
si din punct de vedere moral ce despagubiri pot sa ceara, si daca nu am serviciu (am doar o masina pe numele meu) si nu am cu ce sa le platesc ce voi pati?
2. pot sa mi puna ordin de restrictie sa nu ma mai vad cu fiica lor?
pana la 18 ani,e sub tutela parintilor.deci parintii o pot opri.
nu poate sa ceara despagubiri.
Corupere de minori?
amein
Stimati avocati,as dori sa imi comunicati parerea dumneavoastra in legatura cu urmatoarea situatie: unu baiat de 19 ani e impreuna cu o fata in varsta de 15 ... (vezi toată discuția)