avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1278 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... corupere de minori
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

corupere de minori

numele meu este amalia si am nevoie de o lamurire cu privire la cazuri de corupere de minori. un ex: cand este vorba de corupere de minori?daca fata are 17 si un copil iar tatal este major...fata nu vrea sa il denunte si nici sa isi asume raspunderea pt copil...este vorba de corupere de minori?multumesc
Buna seara, am 21 de ani si am avut relatii sexuale cu o minora cand ea avea 15 ani si jumate . acum are 16 au aflat parintii ei. vor sa ma dea la politie...nu e nici o varianta de impacare. Ea a vrut de bunavoie , nu i am promis ca ma insor cu ea,si nici altceva. pur si simplu din dragoste am facut totul. momentan ea a facut o suprainfectie uterina... parinti au amenintat o cu bataia si cu faptul ca or so dea afara din casa daca se mai vede cu mine. or sa mi ceara si daune morale pe langa cele penale...sa pledez nevinovat? parintii ei sunt deosebit de suparati si vor ca dupa ce ma vor infunda pe mine sa o si coasa jos(sa fie din nou virgina).
nu au ce sa va faca din punct de vedere penal daca nu ati promis ca o luati in casatorie,in scopul de a intretine relatii sexuale cu ea.
si din punct de vedere moral ce despagubiri pot sa ceara, si daca nu am serviciu (am doar o masina pe numele meu) si nu am cu ce sa le platesc ce voi pati?
2. pot sa mi puna ordin de restrictie sa nu ma mai vad cu fiica lor?
NeaMiky a scris:

si din punct de vedere moral ce despagubiri pot sa ceara, si daca nu am serviciu (am doar o masina pe numele meu) si nu am cu ce sa le platesc ce voi pati?
2. pot sa mi puna ordin de restrictie sa nu ma mai vad cu fiica lor?


pana la 18 ani,e sub tutela parintilor.deci parintii o pot opri.
nu poate sa ceara despagubiri.
Se pare ca plangerea a fost facuta. sa apelez la un avocat din timp sau sa astept sa mi vina citatia acasa? sau ma pot apara singur?

Alte discuții în legătură

Corupere de minori? mihaela_mimi_ro mihaela_mimi_ro Am o verisoara de 15 ani si 6 luni care intretine relatii sexuale cu un barbat de 43 de ani. Parintii doresc sa depuna plangere penala impotriva barbatului, ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori? amein amein Stimati avocati,as dori sa imi comunicati parerea dumneavoastra in legatura cu urmatoarea situatie: unu baiat de 19 ani e impreuna cu o fata in varsta de 15 ... (vezi toată discuția)
Act sexual cu un minor Xandra_ymy Xandra_ymy buna...am si eu o intrebare ...as dori sa mi raspunda cineva cu experinta ,as vrea sa stiu ce se poate intampla in cazul actului sexual cu un minor daca fata ... (vezi toată discuția)