avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... corupere de minori
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

corupere de minori

numele meu este amalia si am nevoie de o lamurire cu privire la cazuri de corupere de minori. un ex: cand este vorba de corupere de minori?daca fata are 17 si un copil iar tatal este major...fata nu vrea sa il denunte si nici sa isi asume raspunderea pt copil...este vorba de corupere de minori?multumesc
1-daca nu exista probe caare sa te contrazica,ai scapa cu o amenda administrativa.
dar daca te prinde cu minciuna,e bai mare.ar trebui si ceva martori care sa sustina ideea.dar vezi,ca poate audia amici,prieteni,care sa te dea de gol.
de cat timp esti cu ea?
2-se poate.nu este necesara prezenta ei.

Sunt de 9 luni cu ea.Pai ce martori pot sa aduc daca sa zicem ea mi-a spus ca are 15 ani pe messenger sau sa zicem ca i-as fi dat intalnire decat noi doi si mi-a spus in particular?
uite,anchetatorii pot dmeonstra usor ca tu stiai d evarsta ei
stiai la ce scoala e,in ce clasa.
si asa mai departe.
nu prea merge cu minciuna.
daca iti recunosti fapta,ti se taie o treime din pedeapza,plus ca esti minor,inca jumatate.poti scapa usor.mergi pe adevar,si instanta va fi amabila.
Si daca ar fi asa sa spun adevaru ce pedeapsa as primi apropximativ?
cam un an.ideea e sa-ti iei un avocat.dar cel mai bine ar fi sa te pui te milogesti de parintii ei sa nu depuna plangere.

Alte discuții în legătură

Corupere de minori? mihaela_mimi_ro mihaela_mimi_ro Am o verisoara de 15 ani si 6 luni care intretine relatii sexuale cu un barbat de 43 de ani. Parintii doresc sa depuna plangere penala impotriva barbatului, ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori? amein amein Stimati avocati,as dori sa imi comunicati parerea dumneavoastra in legatura cu urmatoarea situatie: unu baiat de 19 ani e impreuna cu o fata in varsta de 15 ... (vezi toată discuția)
Act sexual cu un minor Xandra_ymy Xandra_ymy buna...am si eu o intrebare ...as dori sa mi raspunda cineva cu experinta ,as vrea sa stiu ce se poate intampla in cazul actului sexual cu un minor daca fata ... (vezi toată discuția)