avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... corupere de minori
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

corupere de minori

numele meu este amalia si am nevoie de o lamurire cu privire la cazuri de corupere de minori. un ex: cand este vorba de corupere de minori?daca fata are 17 si un copil iar tatal este major...fata nu vrea sa il denunte si nici sa isi asume raspunderea pt copil...este vorba de corupere de minori?multumesc
ei trebuie sa stranga dovezi pro si contra
Dragule, intelege ca in justitie nu prea merge asa cum crezi, nu poti spune ca nu cunosteai varsta ei din moment ce esti cu ea de 9luni si e iubita ta. Tu ai 16 ani, ea 14 iar organele de cercetare au experienta, asta le este profesia, stiu sa citeasca oamenii si sa stranga probe. Asadar, renunta la orice poveste ca te afunzi si mai rau. Astepta sa vezi ce se intampla, vorbeste cu parintii tai si cu parintii ei ca sa nu se ajunga pana la sesizare. Daca totusi se va ajunge, ia-ti un avocat si tine cont ca acesta nu te poate indemna sa minti sau sa spui alte povesti contrare cu realitatea.
Multumesc mult pentru sfat.
O ultima intrebare
Sa zicem daca ea imi face plangere saptamana viitoare sau peste doua saptamani se m-ai ia in considerare in astfel de cazuri?
da.chiar si peste mai mult timp.

Alte discuții în legătură

Corupere de minori? mihaela_mimi_ro mihaela_mimi_ro Am o verisoara de 15 ani si 6 luni care intretine relatii sexuale cu un barbat de 43 de ani. Parintii doresc sa depuna plangere penala impotriva barbatului, ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori? amein amein Stimati avocati,as dori sa imi comunicati parerea dumneavoastra in legatura cu urmatoarea situatie: unu baiat de 19 ani e impreuna cu o fata in varsta de 15 ... (vezi toată discuția)
Act sexual cu un minor Xandra_ymy Xandra_ymy buna...am si eu o intrebare ...as dori sa mi raspunda cineva cu experinta ,as vrea sa stiu ce se poate intampla in cazul actului sexual cu un minor daca fata ... (vezi toată discuția)