avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... corupere de minori
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

corupere de minori

numele meu este amalia si am nevoie de o lamurire cu privire la cazuri de corupere de minori. un ex: cand este vorba de corupere de minori?daca fata are 17 si un copil iar tatal este major...fata nu vrea sa il denunte si nici sa isi asume raspunderea pt copil...este vorba de corupere de minori?multumesc
Chestia este ca eu vin odata la doua saptamani in localitatea unde sta ea m-am mutat in vara aceasta de acolo.Maicasa azi de dimineata a aflat si tare mie frica sa nu se fi dus deja sa fi facut plangere.Nu poate sa o retraga daca ar fi sa ii conving sa faca asta?
daca e depusa nu se mai poate retrage.
dar cum a aflat.sunt curios doar.
Nici eu nu stiu credema.Ieri cand am intretinut raportul sexual cu ea am observat o pata de sange pe cearsaf dar i-am zis sa o schimbe sa o arunce la spalat.Cred ca de aici a aflat inca nu am apucat sa vorbesc cu prietena mea deoarece cred ca i-a luat maicasa telefonu.
Saraca.nu are fix.sa vorbesti cu parintii ei?
Dar ai avut si tu tupeu,sa o deflorezi la mama ei acasa.
Nu are.Credetima regret totul acum daca stiam ca o sa se intample asa as fi ramas in banca mea.Revenind la faza cu 15 ani pai atata timp cat ea sustine ca asa mi-a zis ca are 15 ani de ce ar m-ai face anchetatori cercetari in plus sa vada daca asa a fost sau nu atata timp cat ea recunoaste?

Alte discuții în legătură

Corupere de minori? mihaela_mimi_ro mihaela_mimi_ro Am o verisoara de 15 ani si 6 luni care intretine relatii sexuale cu un barbat de 43 de ani. Parintii doresc sa depuna plangere penala impotriva barbatului, ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori? amein amein Stimati avocati,as dori sa imi comunicati parerea dumneavoastra in legatura cu urmatoarea situatie: unu baiat de 19 ani e impreuna cu o fata in varsta de 15 ... (vezi toată discuția)
Act sexual cu un minor Xandra_ymy Xandra_ymy buna...am si eu o intrebare ...as dori sa mi raspunda cineva cu experinta ,as vrea sa stiu ce se poate intampla in cazul actului sexual cu un minor daca fata ... (vezi toată discuția)