avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Este corect?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Este corect?

Un procuror poate calca in picioare o, hotarare judecatoreasca cine il poate corecta, si daca exista vreo institutie care sa ia masuri daca eu pot dovedi acest lucru fara procuror erarhic superior pentru ca asta pica este coleg si niciodata nu o sa dea dreptate persoanei careia i-sa pricinuit o paguba ?????#-o
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 00:43, 30 Octombrie 2010
"Este corect?" este o intrebare la care pot da raspuns doar preotii sau moralistii.

Juristii raspund doar la intrebarea "Este legal?"

Din informatiile furnizate nu se poate raspunde la nicio intrebare.

Alberto Kurtyan
din cate cunosc si la cate am asistat in instanta nici macar nu se studiaza actele se merge pe mana procurorului am auzit, avocati care spun ca, neanceperea urmariri penale este la ordinea zilei,iar instanta merge mai departe fara nici o studiere s-au cercetare este bun ce a zis procurorul, deci ce sa mai cred,si unde se face dreptate.
Iar in ce priveste datele procurorul care a cercetat cazul meu a facut puneri in posesie desi hotararea spune clar ceva el schimba dupa bunul plac suprafetele si binenteles si hotararea pe care nu o respecta?#-o#-o
la noi in tara chiar dak ai dovezi k esti nevinovat nimeni nu recunoaste greseala altui procuror.am facut reclamatii peste tot nimeni nu ia masuri impotriva judecatorilor si procurorilor.doar la cedo aveti sanse dak puteti dovedi abuzul.
niciodata nu o sa va dea dreptate la noi in tara,am o cunostiinta care este condamnata 12 ani pe declaratia unui traficant ,cand spune traficantl k a vandut droguri el era arestat.dupa solutionarea tuturor proceselor a ramas definitiv 12.acum 5 luni ia redeschis procuratura dosarul au trimis dosarul din nou la diicot iar luna trecuta a avut revizuirea inadmisibila..cu probe k el era arestat in acea perioada ,acum sta la inchisoare pe declaaratia traficantului ,cum putea sa vinda droguri dak era inchis..la noi justitia doarme oameni nevinovati sunt la inchisoare ptr k asa a instrumentat procurorul dosarul si ce zice procuroru e bun zis ,,,cat despre martorii la noi nici nu ai ia in considerare ,ei isi fac legea singuri nu ai trage nimeni la raspundere ,,,dak condamna un om nevinovat singura motivare este k asa a judecat judecatorul in acel timp...nu exista egalitate in justitie ,,,cedo
michy a scris:

la noi in tara chiar dak ai dovezi k esti nevinovat nimeni nu recunoaste greseala altui procuror.am facut reclamatii peste tot nimeni nu ia masuri impotriva judecatorilor si procurorilor.doar la cedo aveti sanse dak puteti dovedi abuzul.

1. Va rog nu mai vorbiti tampenii si nu mai inoculati idei absurde, imposibil de dovedit sau chiar de stiut
Faptul ca UNII nu judecatori sau procurori "nu scot ochii" unor colegi asta nu inseamna ca asa se intampla peste tot. Pentru informarea dvs (si ca sa nu ma apuc sa descriu alte cazuri...) va inteb ... asa de curiozitate.... ati auzit de cazul Tundrea???

2. ati putea revenii hmm nu cu detalii ci chiar cu relatare situatiei. Personal nu am inteles absolut nimic in afara de nemultumirea dvs. pentru o problema care ar putea fi reala (sau nu)

Alte discuții în legătură

Audierea martorilor djmetalrock djmetalrock Audierea martorilor, solicitata de petent, este obligatorie pentru procuror sau este facultativa? Am facut o plangere penala, pentru fals in inscrisuri ... (vezi toată discuția)
Eroare judiciara melinaR melinaR m-am tot intrebat daca nu exista ceva in CPP sa fie tras la raspundere un procuror prea plin de zel si care a facut mai multe greseli in urmarirea penala am sa ... (vezi toată discuția)
Procedura incepere urmarire penala lonita lonita Buna ziua, in legatura cu o plangere penala inaintata politiei, daca dupa efectuarea cercetarilor politistul a inaintat dosarul catre procuratura cu ... (vezi toată discuția)