avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă ANTIPROSTITUTIE
Discuție deschisă în Discuţia la modă

ANTIPROSTITUTIE

Deseori în mass-media românească au fost semnalate sechestrări, violuri, ucideri de prostituate. Descrise cu lux de amănunte, acestea au reusit să arate mizeria morală si fizică în care trăiesc majoritatea prostituatelor. Cu dibăcie, diverse centre de influentă încearcă să inducă ideea că solutia tuturor problemelor generate de prostitutie este legalizarea acesteia, si nu combaterea ei prin diverse moduri.
Legalizarea bordelurilor nu elimină prostitutia ilegală si traficul de femei, ci doar duce la dezvoltarea fenomenului prostitutiei dându-i-se acestuia o acoperire legală. La umbra bordelurilor prostitutia ilegală va prolifera. Însăsi activitatea din incinta bordelurilor va avea un caracter ilicit, plecând de la evitarea plătii impozitelor, exploatarea violentă a femeilor de către pesti si clienti, până la realizarea unor materiale compromitătoare pentru oamenii influenti, care pot fi folosite în actiuni de santaj.
Cel mai recent răspuns: ContSters179589 , utilizator 01:12, 24 Decembrie 2010
SILVANAA90 a scris:

Buna dimineata,

:slap: Ce " fericit " trebuie sa fie Ceausescu ca n-a trait s-o vada si pe asta.#-o

Dnul.Lascoschi noi nu am "fost in stare" sa vopsim ce a fost construit in " epoca de aur", dvs.credeti ca se va "oficia....orasul placerilor ...sau strazile...cu felinare rosii:-/ . Pai...cum vedeti dvs. asta ?


Inteleg ca preferati sa se ia bani de la pensionari decat sa se accepte o realitate inevitabila.
Sunt de parere ca ceea ce nu poti sa interzici trebuie sa reglementezi legal.
Falsa moralitate nu ajuta pe nimeni.Practic acesta este un alt motiv pentru care clasa politica nu doreste la acest moment legalizarea...
Vointa poporului nu este neaparat in sensul opunerii la o astfel de reglementare.
Cat priveste strazile sau un oras in sensul descris de mine ar revigora si turismul romanesc care este la pamant.
In conditiile lipsei de bani la buget,o astfel de reglementare ar fi o modalitate de a se aduce bani.
Mai toti strainii spun ca le plac romancele atunci cand sunt intrebati ce le place in Romania...si mai toti turistii cam de aceea vin...
Ganditi-va ca litoralul romanesc este la pamant...
Turismul sexual?. Asa, perfect. Adica sa ascundea o vointa de profit economic in apararea prostitutiei la dv, nu acelas de a fi... aparator femeilor. Bine acum inteleg argumentele dv. E clar, diafan, absolut. Romania: La Cuba de Occident. Si cine ar fi Fidel?. Vointa poporului sau vointa fidelului. O sa mor cu lipsa de bani dar cu demnitatea inainte de sa acept argumentele dv. Eu sunt strain si imi plac tare romance, dar pentru ochii frumos care ascunde o viata de iubirea plin, mostenit sigur de la parinti sau de la credinta si iubirea autentic a acest popor. Deja este regulat ceea ce vrei dv. Ca sa duca la Cuba sau la Spania, din pacate acolo fac turism de soare si de tarfe si are mai mult litoral, mai mult soare si mai mult prostituate. Lasati in pacea acest popor de iubire autentic si sanatos. Aceptati situatia, aceptati fapte. Moralitatea falsa e mai bine decat inmoralitatea adevarata, absoluta.
M-am gandit ca se va gasi cineva sa se gandeasca la soare...
In Olanda, in Amsterdam, nu este prea mult soare si totusi si germanii merg acolo...
Prin urmare, chiar daca in Romania sezonul turistic tine doar foarte putin, nimic nu impiedica sa nu fie un sezon mort,chiar daca iarna este destul de frig la litoralul romanesc nu ar constitui o problema.
Decat ca romancele sa plece in Spania sau in alte tari mai bine sa stea in Romania.
Coruptia si traficul de persoane ar suferi o lovitura deosebit de puternica.
Multe fete tinere din Moldova sunt traficate catre occident unde le sunt promise multe lucruri...
In Romania nu este ca in Spania.
In Spania cu somajul o persoana poate trai.
In Romania nici pentru cainele din curte nu ii ajunge mancarea...pe care o poate cumpara din banii pentru ajutorul de somaj...
Si incercati sa va ganditi la cei care nu au nici macar ajutor de somaj...
Ultima modificare: Luni, 20 Decembrie 2010
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Domnilor,departe de mine in a fi ironica,dar daca intr-o anumita masura asa s-a inteles,imi cer scuze ca nu am fost destul de explicita.Asta nu inseamna ,ca nu poate avea fiecare pozitia lui pro sau contra,cum de altfel se si vede.Daca cerem o parere eu nu o vad ca si chestionare ci pur si simplu doresc sa cunosc si alte opinii.

Pozitia mea clara,este ca nu sunt de acord,ca tara mea sa fie cunoscuta pentru
"Turismul sexual".


Nu sunt de acord cu micsorarea,s-au impozitarea pensiilor medii-mici sub nicio forma cum se insinueaza. In ce-l priveste pe Ceausescu ( fara a fi comunista)voiam sa scot in evidenta ca,inainte de anii'89 s-a construit foarte mult ( sunt constienta de sacrificii).Dupa anii 90 pina in prezent vedem foarte bine ca multe au ramas in paragina ( cel putin in Buc.). Spun asta pentru ca avem alte prioritati,nu contruire lacaselor placerilor.

"Nimic nu impiedica statul sa creeze un oras unde sa fie legalizata prostitutia.Sau ,sa existe anumite zone special create "

Asta,trebuie sa fie ULTIMA GRIJA A STATULUI .

Noi avem nevoie de orase pentru tineri casatoriti,pentru tineri inteligenti...pentru olimpici....pentru capacitati intelectuale,....nici vorba ...pentru...felinare rosii

Ultima modificare: Marți, 21 Decembrie 2010
ContSters179589, utilizator
Sunteti prea tanara ca sa fiti comunista sau ca sa fi cunoscut comunismul.
Nu aveti cum sa fiti comunista.

Daca Romania era granarul europei si a ajuns sa importe grau in prezent credeti ca altceva decat o ,,explozie" ar putea schimba ceva?

Exista sloganul : ,, Nu ne vindem tara"
Eu as adauga : ,, Nu ne vindem tara, ne-o distrugem"
Aceeasi parere am avut si atunci...

In Romania, in prezent, doar o explozie poate repune turismul pe rol.Exista un fenomen care oricum nu poate fi nici estompat.Si nici controlat efectiv...fara o lege...
Sunt femei sau fete dragute, care nu au ce lucra si pleaca din tara.
Unele au noroc, altele nu...Majoritatea nu au noroc.
Sunt viitori medici care isi aranjeaza plecarea din tara inca dinainte de a deveni medici...
Statul investeste in invatamant si profita alti...care profita de banii investiti in invatamant.

Ce rost are sa plece niste oameni care sa aduca venituri la alte state decat tarii in care s-au nascut...?
Ce rost are ca fetele respective sa isi distruga vietile sperand ca pleca pentru ceva si ajung altceva?
Nu este mai corect ca fiecare sa stie ce poate sa aleaga in cunostiinta de cauza?
Poate ca suna oarecum urat legalizarea prostitutiei dar prin legalizarea acesteia fetele vor cunoaste ce vor face si nu vor mai putea fi inselate sau traficate.
Existenta unui contract le va conferi drepturi si nu vor mai putea fi constranse...lucru deosebit de important in ceea ce priveste drepturile lor.
Vor avea liberatea de alegere sau de refuz...
Sau nu credeti ca si acesta ar putea sa constituie un drept?


Ultima modificare: Luni, 20 Decembrie 2010
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

Alte discuții în legătură

Infractiunea de trafic de persoane prin metoda lover boy CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Buna seara, Ma intereseaza daca are cineva practica judiciara cu privire la infractiunea de trafic de persoane prin asa zisa metoda lover boy. Eu nu am ... (vezi toată discuția)
Legalizarea prostitutiei DanFGabriel DanFGabriel Consider ca prostitutia ar trebui legalizata si admisa in stat ca pe o munca oare care! Cum unii isi folosesc mainiile pentru a vopsi sau cara (ex), altii ... (vezi toată discuția)