avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă ANTIPROSTITUTIE
Discuție deschisă în Discuţia la modă

ANTIPROSTITUTIE

Deseori în mass-media românească au fost semnalate sechestrări, violuri, ucideri de prostituate. Descrise cu lux de amănunte, acestea au reusit să arate mizeria morală si fizică în care trăiesc majoritatea prostituatelor. Cu dibăcie, diverse centre de influentă încearcă să inducă ideea că solutia tuturor problemelor generate de prostitutie este legalizarea acesteia, si nu combaterea ei prin diverse moduri.
Legalizarea bordelurilor nu elimină prostitutia ilegală si traficul de femei, ci doar duce la dezvoltarea fenomenului prostitutiei dându-i-se acestuia o acoperire legală. La umbra bordelurilor prostitutia ilegală va prolifera. Însăsi activitatea din incinta bordelurilor va avea un caracter ilicit, plecând de la evitarea plătii impozitelor, exploatarea violentă a femeilor de către pesti si clienti, până la realizarea unor materiale compromitătoare pentru oamenii influenti, care pot fi folosite în actiuni de santaj.
Cel mai recent răspuns: ContSters179589 , utilizator 01:12, 24 Decembrie 2010
Buna seara,

Sunt sigura ca nu voi fi simpatizata de nimeni pentru ce urmeaza sa scriu.

In acest topic care "dezbate" legalizarea ori nu a prostitutiei,ca tema este FEMEIA. De ce stimati domni,discutam numai despre femei ?,si aici l-as ruga pe dnul.LASCOSCHI ,care este un militat asiduu a legalizarii,sa ma sustina.
Nu numai femeile practica prostitutia,ci si barbati,este foarte adevarat ca numarul lor este inferior femeilor,dar sunt .
Lamuriti-ma va rog ,daca in proiectul de lege ( ? ) cu privire la aceasta legalizare a prostitutiei....se face referire strict numai la femei .

Deci...?. Acum astept raspunsurile dvs.
Doar suntem egali in drepturi...nu-i asa?
eumarian a scris:

@SILVANAA90
Si meseria de parlamentar va exista intotdeauna :)). E si un anumit sadism democratic in a obliga parlamentarii sa-si inregistreze toate plenurile si apoi a se oripila cand se scarpina in nas. Doar n-o sa planteze rasaduri de flori in salopete sa vada reporterii ca ei asuda. Omul a gresit, dar v-ar placea sa aveti o camera fixata pe monitor cand va plimbati pe Internet?

Corect ce spuneti,domnule @eumarian ,dar nu in totalitate.Ei nu au voie sa greseasca,o gresala a unuia care se uita unde nu trebuie in momentul unei dezbateri sau a unui vot,ne costa pe noi nu pe ei.
Da,eu sunt de acord ca nu trebuie sa pozeze in ( vuluntari-comunisti )in fata presei,dar nici sa fie ironici cu destinele noastre.
Eu nu cred ca in pareri este vorba despre feminism si antifeminism,despre curente ,eu cred ca este vorba despre multe sentimente mult mai launtrice,unele reprimate din diverse motive sau altele aflate in realizarile sau nerealizarile pe linie intima,ale ambelor categorii ,atat ale sustinatorilor cat si ale opozantilor legalizarii prostitutiei.
Fiecare in viata a avut realizari sau frustrari,trairi si acestea ca intotdeauna se gasesc in sentimentele de diferite feluri nutrite si implicit,in multe dintre parerile exprimate.
Nu voi judeca pe nimeni,pentru ca nu am dreptul sa judec sentimentele sau trairile unor persoane,pentru ca nu sunt nici dusmanul si nici adeptul acestei masuri,mai mult am considerat si consider in continuare ca aceasta hotarare va depinde exclusiv de factorul politic.
Insa am dreptul,cel putin intr-un for personal sa prezumez niste resorturi ale parerilor ambelor categorii.
Imi cer scuze anticipat ,daca prin postarea parererii mele ,in mod involuntar am adus atingere in vreun fel cuiva

Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Decembrie 2010
Radu Gabrian, Mediator
Fiind femeie,natural ca pledez in favoarea noastra.
Insa recunosc cu placere ca dvs.barbatii care ati postat in acest topic,ati fost delicati,adevarati gentlemen!nu ati condamnat femeile care sunt nevoite sa faca acest lucru.
Asta spune multe despre calitatea umana si profesionala a fiecaruia,dintre dvs.Intr-adevar,nu avem caderea sa judecam pe nimeni,fiecare dintre aceste femei are motivatia ei,mai mult sau mai putin plauzibila.
De ce nu vorbim sa fac o legea adevarata prin care se recunoasca pe toti noi ca femei din acest meserie poata sa planga de viata lui si sa ii alaturi una alt ingeras -femei sau barbat- care le sufleteasca sa fac altceva si sa sta cu ea pana schimb viata. Cu asta ai schimbat problema. Recunoastere adevarata a situatia femeile prostituata: plinge mereu in sufletul si vreau nu bani ci si un ingeras care le indrumeste bine si sa fac o treaba buna, pentru ca femeile au scop sa fi si ele ingerase si prin un sarutul sau sa schimba de adevar tristeze pe cei care si ei au nevoie de o viata plina de iubire adevarata.

Alte discuții în legătură

Infractiunea de trafic de persoane prin metoda lover boy CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Buna seara, Ma intereseaza daca are cineva practica judiciara cu privire la infractiunea de trafic de persoane prin asa zisa metoda lover boy. Eu nu am ... (vezi toată discuția)
Prostitutie denisache denisache buna , am un frate de 21 de ani , si tin foarte mult la el si vreau sa ma interesez de mai multe aspecte ...de cateva luni el a intalnit o fata majora care ... (vezi toată discuția)