avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă ANTIPROSTITUTIE
Discuție deschisă în Discuţia la modă

ANTIPROSTITUTIE

Deseori în mass-media românească au fost semnalate sechestrări, violuri, ucideri de prostituate. Descrise cu lux de amănunte, acestea au reusit să arate mizeria morală si fizică în care trăiesc majoritatea prostituatelor. Cu dibăcie, diverse centre de influentă încearcă să inducă ideea că solutia tuturor problemelor generate de prostitutie este legalizarea acesteia, si nu combaterea ei prin diverse moduri.
Legalizarea bordelurilor nu elimină prostitutia ilegală si traficul de femei, ci doar duce la dezvoltarea fenomenului prostitutiei dându-i-se acestuia o acoperire legală. La umbra bordelurilor prostitutia ilegală va prolifera. Însăsi activitatea din incinta bordelurilor va avea un caracter ilicit, plecând de la evitarea plătii impozitelor, exploatarea violentă a femeilor de către pesti si clienti, până la realizarea unor materiale compromitătoare pentru oamenii influenti, care pot fi folosite în actiuni de santaj.
Cel mai recent răspuns: ContSters179589 , utilizator 01:12, 24 Decembrie 2010

trope_doi[/

s-a sPentru a evolua ca natiune nu trebuie sa te ascunzi in minciuna.
Societatea germana poate fi data ca fiind o societate corecta, muncitoare, onesta si care desi era distrusa dupa al doilea razboi mondial nu numai ca a supravietuit dar i dezvoltat mult peste vecinele sale din vest...



Pentru societatea germana in afara de toate acestea a mai existat si un Plan Marshall ceea ce a implicat un ajutor material imens
Ultima modificare: Luni, 11 Octombrie 2010
Radu Gabrian, Mediator
Multe tari au primit mult mai multi bani decat germania. in planul Marshall. Si brut si /cap de locuitor. Deci n-au fost avantajati. "Avantajul" si l-au creat singuri prin munca si seriozitate.
1.Nu sunt pentru legalizarea prostitutiei si a regimului de consum droguri...................
2.Ma faceti sa rid protectia contra proxenrti si dealeri de prafuri ......?in conditiile in care sau demonstrat in 8 cazuri din 10 caci politistii iau vindut interlopiilor pe cei ce de fapt trebuiau sai protejeze.....
Vreau sa spun ceva: Noi zicem ca nu vom elimina practica. Si legalizand se rezolva probleme medicale. Ok. Dar nu e adevarat ca principal problema nu este medical ci si moral cu efecte fizic si sufletesc individual si sociale?. Nu e adevarat ca problema nu este doar economic, nici medical?. Nu e adevarat ca femeile pierd economia stabila, timp, frumusetea, inima, suflet, si in cateva ani ramane cu bani dar nu poate fac nimic cu ele, pentru ca a pierdut bucuria si sanse sa fi o profesionala, sau o gospodarina artistica in casa, sau sa se dedic la lucrurile voluntare, cu sacrificiu si asa mai departe. Nu sunt de acord cu prostitutia "legala", pentru ca legea nu trebuie sa fie recunoscatoara de situatie dificile ci incurajatoara de actiunea in favoare cele mai slabe. Cel care nu stie ce sa fac, legea le obliga sa fac ceva pozitiv si la urma se profiteste si individul si societatea.
Consider ca argumentele apartinand atat celor care sunt pro sau ale celor care sunt contra legalizarii prostitutiei ,trebuie sa fie echilibrate.
Consider ca indiferent de parererile noastre ,cele mai importante argumente si de fapt,cele mai palpabile sunt cele de ordin economic si cele de ordin statistic.
Intr-o societate precum cea in care traim,dar si intr-o societate aflata in dezideratele unora dintre noi,aceste doua probleme vor conta.

Alte discuții în legătură

Infractiunea de trafic de persoane prin metoda lover boy CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Buna seara, Ma intereseaza daca are cineva practica judiciara cu privire la infractiunea de trafic de persoane prin asa zisa metoda lover boy. Eu nu am ... (vezi toată discuția)
Legalizarea prostitutiei DanFGabriel DanFGabriel Consider ca prostitutia ar trebui legalizata si admisa in stat ca pe o munca oare care! Cum unii isi folosesc mainiile pentru a vopsi sau cara (ex), altii ... (vezi toată discuția)