avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă ANTIPROSTITUTIE
Discuție deschisă în Discuţia la modă

ANTIPROSTITUTIE

Deseori în mass-media românească au fost semnalate sechestrări, violuri, ucideri de prostituate. Descrise cu lux de amănunte, acestea au reusit să arate mizeria morală si fizică în care trăiesc majoritatea prostituatelor. Cu dibăcie, diverse centre de influentă încearcă să inducă ideea că solutia tuturor problemelor generate de prostitutie este legalizarea acesteia, si nu combaterea ei prin diverse moduri.
Legalizarea bordelurilor nu elimină prostitutia ilegală si traficul de femei, ci doar duce la dezvoltarea fenomenului prostitutiei dându-i-se acestuia o acoperire legală. La umbra bordelurilor prostitutia ilegală va prolifera. Însăsi activitatea din incinta bordelurilor va avea un caracter ilicit, plecând de la evitarea plătii impozitelor, exploatarea violentă a femeilor de către pesti si clienti, până la realizarea unor materiale compromitătoare pentru oamenii influenti, care pot fi folosite în actiuni de santaj.
Cel mai recent răspuns: ContSters179589 , utilizator 01:12, 24 Decembrie 2010
Haideti sa gandim serios.
Daca capacitatea persoanei i-ar permite sa ajunga magistrat ar putea sa si judece corect.
Justitiabilii oricum nu au parere buna despre justitie.

Este adevarat ca motivele ar fi de ordin financiar mai ales ca statul se plange ca nu are bani...
In perioada mai inainte de perioada comunista prostitutia era legalizata si nu am auzit de nicun caz in care o prostituata sa fie judecator.
Nu cred ca acesta ar fi motivul de care sa ne temem.

In vremuri mai vechi taranii nu puteau fi judecatori.
Tot la fel, in vremuri mai vechi, femeile nu puteau fi avocati.

Daca se va legifera o astfel de lege ramane de vazut ce ne va rezerva viitorul... dar din moment ce in Romania a mai existat o asemenea legiferare nu cred ca ar putea sa fie chiar atat de rau pe cat s-ar putea crede...mai ales ca erau vremuri bune...
Spre exemplu, Sergiu Nicolaescu a afirmat la TV ca este de acord si a declarat mai mult de atat...el a prins si acele vremuri...
Buna seara domnilor.

Spun domnilor referindu-ma la dnu.avocat_lasco...care este PRO si
dnul. nego_777 care este contra legalizarii prostitutiei fiecare argumentind , ceea ce sustine.Nici macar nu doresc sa-mi spun parerea ,care oricum nu ar conta prea mult.
O singura remarca......si uite asa,guv. ar mai infiinta locuri de munca pentru tineretul nostru :closedtopic:
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Octombrie 2010
silvia p, utilizator
Cu toate acestea nu cred ca ar scadea somajul.
Ar creste doar fondul de pensii prin legiferare...
Si pentru cei pro si pentru cei contra legalizarii prostitutiei,un lucru trebuie sa fie clar si anume acela ca legala sau ilegala prostitutia exista si va exista sub orice forma dintre acestea doriti sau nu doriti dvs.
Prin legalizarea prostitutiei se aduc venituri statului ,se mai micsoreaza numarul contaminatilor cu boli venerice si al violurilor.
Si toate acestea ,fie ca dorim sau fie, nu dorim ca prostitutia sa se legifereze sunt confirmate de date statistice.

Din respect fata de parerile aratate atat de cei care sunt pentru legiferare,dar si fata de cei care nu sunt,nu le voi comenta afirmatiile
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Cu toate acestea nu cred ca ar scadea somajul.
Ar creste doar fondul de pensii prin legiferare...

Buna ziua.

Credeti--ma va rog ,ca nu sunt deloc o femeie ,limitata...cu vederi inguste ori nu mai stiu cum.
Sunt extrem de receptiva la nou ( atita timp cit acesta nu face rau....exemlu :dro.)intelegeti ce doresc sa spun ,si altele.
Nici vorba sa scada somajul,si daca ar fi sa scada...care ar fi procentul ? OO,1%?

Am rezolvat oare toate problemele si asta a ramas singura ( neinteleasa ) ???

Alte discuții în legătură

Infractiunea de trafic de persoane prin metoda lover boy CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Buna seara, Ma intereseaza daca are cineva practica judiciara cu privire la infractiunea de trafic de persoane prin asa zisa metoda lover boy. Eu nu am ... (vezi toată discuția)
Prostitutie denisache denisache buna , am un frate de 21 de ani , si tin foarte mult la el si vreau sa ma interesez de mai multe aspecte ...de cateva luni el a intalnit o fata majora care ... (vezi toată discuția)