avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Acum doi ani am semnat contractul de ipoteca pentru imobil in favoarea bancii. Contractul de imprumut a fost semnat numai de sotul la vremea respectiva. Intre timp s-a produs ruptura intre noi si ex sotul nu a mai platit 3 rate consecutive la banca. Ca urmare a venit notificare de executare bancara pe numele ex sotului (doar el fiind imprumutat) prin care se comunica faptul ca in termen de 5 zile de la comunicare nu se platesc ratele restante se va proceda la executare silita.
Care este procedura de executare silita?
Pot contesta aceasta executare?
Sunt in partaj cu ex sotul si nu stiu care va fi procedura de a-mi obtine partea mea din imobil si bunurile din imobil.
Cu stima
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 00:41, 28 Ianuarie 2011
Ce se intampla cu bunurile mobile din apartamentul supus executarii silite avand in vedere ca acestea fac obiectul unui proces partaj bunuri comune aflat pe rolul Judecatoriei?
Cu stima
In conditiile in care bunurile fac obiectul unei cauze aflate pe rolul instantei de judecata,acestea nu vor putea fi incluse in bunurile supuse executarii silite
Deasemenea, imobilul supus executarii silite face obiectul unei cauze aflate pe rolul instantei din mai 2009.
Care este procedura? Procesul de partaj nu s-a finalizat
Cu stima
Pot lua din imobil bunuri daca procesul de partaj nu este finalizat iar banca executa silit prin vanzare la licitatie apartamentul?
Cu stima

S-a emis instiintare de plata a sumei integrale catre banca in termen de 15 zile. Dupa acest termen, daca nu se va achita suma catre banca se va trece la vanzarea bunului prin licitatie.
Trebuie sa parasesc imobilul dupa expirarea acestui termen de 15 zile sau dupa ce se vinde imobilul prin licitatie?
Cu stima
Ultima modificare: Joi, 18 Noiembrie 2010
Nina1, utilizator
Imobilul ce va fi executat silit are 2 proprietari. Unul din proprietari detine si o a doua locuinta. Se va face executarea in perioada decembrie-martie (conform legii in aceasta perioada nu se poate sa te evacueze din imobil daca nu detii o alta proprietate)?
Cu stima

Alte discuții în legătură

Partaj vs executare silita Nina1 Nina1 Buna ziua Sunt in proces de partaj bunuri comune. S-a realizat expertiza pentru bunuri mobile si pentru imobil in cadrul partajului. Imobilul este executat ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru furt Nina1 Nina1 Buna ziua, S-a depus o plangere penala pentru furt impotriva mea, ca atare s-a format un dosar penal in care sunt faptuitor. Nu stiu de ce anume sunt ... (vezi toată discuția)
Partaj Nina1 Nina1 Buna.Cota parte intr-un proces de partaj poate fi 80%-20% daca ambele parti au contribuit in mod egal la dobandirea bunurilor comune mobile si imobile?Nici una ... (vezi toată discuția)