Am primit in data de 05.10.2010 prin posta o amenda in valoare de 3000 ron pentru ca am intrat si stationat cu autoturismul pe o alee secundara a parcului Herastrau in zona Miorita.
Acest proces verbal a fost completat in data de 21.09.2010 si fapta a fost constatata in data de 19.09.2010. Intrebarea mea este: agentul constatator are dreptul sa completeze dupa 2 zile procesul verbal? Si sa apara si un martor care sa spuna ca nu am semnat procesul verbal pentru ca nu am fost de fata la completarea p.v.-ului?
offf, ma adaug si eu listei patitilor :( tot pe 19 septembrie, aceiasi zona (mi se parea ciudat ca se numeste Miorita, acolo langa Carusel, cand fantana Miorita este pe alta latura a Herastraului, initial am crezut ca este vorba de o greseala. in ziua respectiva, zona de parcare (la H) era plina, iar acolo unde am lasat-o NU era nici un semn de interzis, de anuntare a faptului ca esti pe teritoriul parcului, ca sunt amenzi de o asemenea marime!!!
O sa merg azi sa vad zona inca o data, sa vad daca s-a schimbat ceva (au pus un anunt, mai parcheaza masinile inca...). Daca e la fel, mi-am propus oricum sa fac munca voluntara in weekend de cate ori pot si sa stau sa avertizez soferii sa nu parcheze acolo ca uite ce vor pati...
Cum tocmai am aflat vestea prin telefon de la mama mea care a primit notificarea prin posta, ma duc acum sa vad si sa citesc toate detaliile documentului. Va rog sa-mi recomandati si mie un avocat care sa ma ajute la intocmirea contestatiei. Unul bun :) Am mai avut o situatie in trecut cu asigurarea masinii, si au fost un dezastru avocatii cu care am lucrat :(
Inca o intrebare, pentru cei care ar putea stii: pot cere de la politia comunitara dovezile faptei (banuiesc ca au facut poze, nu? altfel e suficient un martor pt a dovedi ca masina mea a fost acolo atunci?) Sau de-abia dupa ce incepe procesul, le-as putea gasi la dosar?
multumesc, si daca va intalniti, as veni si eu cu drag, va rog sa ma anuntati
Buna ziua,
si eu am patit acelasi lucru.
Ieri 29 Nov am primit Instiintarea ca am de platit o amenda de 3000 RON pentru ca in data de 06 Nov am parcat neregulamentar in zona Miorita.
Martorul este acelasi din Piatra Neamt.
Important e sa depuneti o plangere in termenul de 15 zile de la instiintare. Faceti asta. Eu am primit termen abia in mai 2011. Astfel ca o sa aveti timp sa va ganditi ce e de facut
La mine cel putin nu s-a primit cu intalnirea, de aceea nu am incercat sa contactez pe cineva. Dar mai multa lume care a depus plangerea in septembrie au primit termen abia din mai, deci cei cu amenda in noiembrie probabil ca o sa fiti pe un august. In tot acest timp se poate organiza si o intalnire
Amenda herastrau
Bilea Mihai
Buna Ziua !
Am primit un PV. pe data 08/09/2010 de la politia comunitara ca am parcat pe data de 22/08/2010, masina in parcul Herastrau pe o alee din zona ... (vezi toată discuția)