Am primit in data de 05.10.2010 prin posta o amenda in valoare de 3000 ron pentru ca am intrat si stationat cu autoturismul pe o alee secundara a parcului Herastrau in zona Miorita.
Acest proces verbal a fost completat in data de 21.09.2010 si fapta a fost constatata in data de 19.09.2010. Intrebarea mea este: agentul constatator are dreptul sa completeze dupa 2 zile procesul verbal? Si sa apara si un martor care sa spuna ca nu am semnat procesul verbal pentru ca nu am fost de fata la completarea p.v.-ului?
Se pare ca trebuie sa ma alatur si eu grupului vostru, sunt norocoasa castigatoare a unei amenzi de 3.000 RON din data de 14.11.2010, pe aceeasi alee renumita, dar martorul meu e din Bucuresti :D.
buna Aura , se pare k am fost amendati in aceeasi zi ... dar la mine martorul este din piatra neamt , dak avem acelasi martor dar domicilii diferite poate putem face ceva... martorul este acelasi M.C. ???
As dori sa stiu si eu de la cineva care deja a facut contestatia ce anume a scris in ea. Nu stiu cum ar trebui completata si ma gandesc sa consult un avocat pentru asta dar nu stiu daca este cazul...
Multumesc
Martorul de pe p.v.-ul meu e din Bucuresti si il cheama M.M., se pare ca 14 nov. a fost o zi nefasta. In legatura cu o contestatie, azi am trimis si eu un scan unui avocat, va anunt de cum ar trebui formulata.
Amenda herastrau
Bilea Mihai
Buna Ziua !
Am primit un PV. pe data 08/09/2010 de la politia comunitara ca am parcat pe data de 22/08/2010, masina in parcul Herastrau pe o alee din zona ... (vezi toată discuția)