avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda parcare Herastrau
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda parcare Herastrau

Buna seara,

Am primit in data de 05.10.2010 prin posta o amenda in valoare de 3000 ron pentru ca am intrat si stationat cu autoturismul pe o alee secundara a parcului Herastrau in zona Miorita.
Acest proces verbal a fost completat in data de 21.09.2010 si fapta a fost constatata in data de 19.09.2010. Intrebarea mea este: agentul constatator are dreptul sa completeze dupa 2 zile procesul verbal? Si sa apara si un martor care sa spuna ca nu am semnat procesul verbal pentru ca nu am fost de fata la completarea p.v.-ului?

Astept un raspuns urgent.

Multumesc anticipat.
Corect! Inca mai am timp sa contest. Mi-ai mai dat o speranta!
Buna ziua,

Se pare ca trebuie sa ma alatur si eu grupului vostru, sunt norocoasa castigatoare a unei amenzi de 3.000 RON din data de 14.11.2010, pe aceeasi alee renumita, dar martorul meu e din Bucuresti :D.

O saptamana usoara fratzi de suferinta,
Aura
buna Aura , se pare k am fost amendati in aceeasi zi ... dar la mine martorul este din piatra neamt , dak avem acelasi martor dar domicilii diferite poate putem face ceva... martorul este acelasi M.C. ???
As dori sa stiu si eu de la cineva care deja a facut contestatia ce anume a scris in ea. Nu stiu cum ar trebui completata si ma gandesc sa consult un avocat pentru asta dar nu stiu daca este cazul...
Multumesc
Martorul de pe p.v.-ul meu e din Bucuresti si il cheama M.M., se pare ca 14 nov. a fost o zi nefasta. In legatura cu o contestatie, azi am trimis si eu un scan unui avocat, va anunt de cum ar trebui formulata.

Alte discuții în legătură

Amenda politia comunitara POPESCU NICULAE POPESCU NICULAE Buna seara. Am primit prin posta ,pe numele sotiei,o amenda de 3000 RON ,pe motiv ca a parcat masina in Parcul Herastrau. In p.v. ... (vezi toată discuția)
Amenda herastrau Bilea Mihai Bilea Mihai Buna Ziua ! Am primit un PV. pe data 08/09/2010 de la politia comunitara ca am parcat pe data de 22/08/2010, masina in parcul Herastrau pe o alee din zona ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare ilegala herastrau ionutdinulescu ionutdinulescu Am primit prin posta un proces verbal prin care mi se comunica faptul ca am parcat ilegal in \"Herastrau - zona Miorita\". Pe baza urmatoarelor, ce sanse sunt ... (vezi toată discuția)