Am primit in data de 05.10.2010 prin posta o amenda in valoare de 3000 ron pentru ca am intrat si stationat cu autoturismul pe o alee secundara a parcului Herastrau in zona Miorita.
Acest proces verbal a fost completat in data de 21.09.2010 si fapta a fost constatata in data de 19.09.2010. Intrebarea mea este: agentul constatator are dreptul sa completeze dupa 2 zile procesul verbal? Si sa apara si un martor care sa spuna ca nu am semnat procesul verbal pentru ca nu am fost de fata la completarea p.v.-ului?
Cand ai de dat 3000, tu te mai apuci sa formulezi o contestatie cu idei de la unul si de la altul? Stupid! Tipic romanesc!
Du-te frate si ia-ti un avocat, n-o sa te coste mare lucru, ca nu degeaba exista avocati.
Eu mi-am luat un avocat si se va ocupa el de tot, formulat contestatii si de toti ceilalti pasi(mers la judecatorie, etc). Nu are rost sa ma bag eu, sa scriu timpenii si sa pierd timpul aiurea incurcand-ma in proceduri.
Va sfatuiesc sa faceti acelasi lucru, e mai intelept asa.
Multumim pentru sfat - "tipic romanesc", intr-adevar - deci fiecare trebuie sa fie pe cont propriu si sa nu-l intereseze despre alte solutii folosite in situatii similare... .
Mai Mircica, daca te-ai informa cat de cat ai vedea ca am dreptate, site-ul asta e doar un punct de plecare si de incurajare. Ai vazut tu ca a scris vreunul o solutie? Vrei sa-ti rezolve altcineva problema?
Am luat legatura cu un avocat. Depun contestatie in jur de 17 decembrie, pentru a mai castiga ceva timp. PV-ul e bine intocmit, din pacate. La mine e martor un anume M. M. din Bucuresti. Sunt curios ce se va intampla in continuare. Daca aflu ceva ce v-ar putea fi util, va scriu.
Amenda herastrau
Bilea Mihai
Buna Ziua !
Am primit un PV. pe data 08/09/2010 de la politia comunitara ca am parcat pe data de 22/08/2010, masina in parcul Herastrau pe o alee din zona ... (vezi toată discuția)