avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda parcare Herastrau
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda parcare Herastrau

Buna seara,

Am primit in data de 05.10.2010 prin posta o amenda in valoare de 3000 ron pentru ca am intrat si stationat cu autoturismul pe o alee secundara a parcului Herastrau in zona Miorita.
Acest proces verbal a fost completat in data de 21.09.2010 si fapta a fost constatata in data de 19.09.2010. Intrebarea mea este: agentul constatator are dreptul sa completeze dupa 2 zile procesul verbal? Si sa apara si un martor care sa spuna ca nu am semnat procesul verbal pentru ca nu am fost de fata la completarea p.v.-ului?

Astept un raspuns urgent.

Multumesc anticipat.
Succes =D>
Sa ne tii la curent cu ce s-a-ntamplat la proces. Eu urmeaza sa am pe 26 mai prima infatisare
Nu s-ar putea cere interogarea martorului in instanta, si sa il intrebati "ce culoare avea autoturismul meu care era parcat prost"? Fiind acelasi martor, care a semnat "n" procese verbale, mai mult ca sigur nu va sti culoarea autoturismului sau va spune o culoare aiurea. Daca nu o stie, cereti sa fie acuzat de marturie mincinoasa - inseamna ca nu a fost acolo!
Daca poate cineva sa imi trimita o copie dupa procesul verbal de contraventie in care martorul este MC din Piatra Neamt se pare ca agenti constatatori aplica amenda la sediu si ii trec automat numele acestei persoane dar difera semnatura de la proces verbal la proces verbal. Adresa la care puteti trimite un mesaj este tomicsaa@yahoo.de Este foarte urgent maine am infatisarea . Sau un mesaj privat cu un nr de tel. Multumesc

Am avut azi prima infatisare. S-a amanat pe 12-09-2011.Au admis sa vina martorul M.C.Cred totusi ca este important sa aflam exact cand s-au montat semnele de circulatie.Eu am niste poze facute pe 24 -09-2010 in care se vade pe asfalt unde au pregatit betonul pt stilpi.Stie cineva de unde putem lua o hirtie oficiala cu data la care s-au montat acele indicatoare?Daca este cineva interesat de poze :
popescu_niculae@yahoo.com .
Am fost la Administratia Lacuri Parcuri Si Agrement Bucuresti,si am aflat ca nici macar nu exista "Aleea Miorita" in parcul Herastrau .Cine a parcat pe portiunea de asfalt care da in parcul de distractii(fostul) ,aceasta apartine ADP1.Daca A.L.P.A.B
da o hartie oficiala in acest sens,p.v. poate fi atacat?

Alte discuții în legătură

Amenda politia comunitara POPESCU NICULAE POPESCU NICULAE Buna seara. Am primit prin posta ,pe numele sotiei,o amenda de 3000 RON ,pe motiv ca a parcat masina in Parcul Herastrau. In p.v. ... (vezi toată discuția)
Amenda herastrau Bilea Mihai Bilea Mihai Buna Ziua ! Am primit un PV. pe data 08/09/2010 de la politia comunitara ca am parcat pe data de 22/08/2010, masina in parcul Herastrau pe o alee din zona ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare ilegala herastrau ionutdinulescu ionutdinulescu Am primit prin posta un proces verbal prin care mi se comunica faptul ca am parcat ilegal in \"Herastrau - zona Miorita\". Pe baza urmatoarelor, ce sanse sunt ... (vezi toată discuția)