Am primit in data de 05.10.2010 prin posta o amenda in valoare de 3000 ron pentru ca am intrat si stationat cu autoturismul pe o alee secundara a parcului Herastrau in zona Miorita.
Acest proces verbal a fost completat in data de 21.09.2010 si fapta a fost constatata in data de 19.09.2010. Intrebarea mea este: agentul constatator are dreptul sa completeze dupa 2 zile procesul verbal? Si sa apara si un martor care sa spuna ca nu am semnat procesul verbal pentru ca nu am fost de fata la completarea p.v.-ului?
sa ne tii la curent daca ai reusit sa primesti oficial o hartie ca nici macar nu exista o astfel de alee in parc
E chiar tare de tot ce ti-au zis ei. Adica primesti amenda ca ai mers prin parc, care de fapt alee nici nu exista in acel parc, si care nici macar nu apartine de parcuri...
Salut tuturor!
Urmaresc subiectul de ceva timp, dar abia acum m-am hotarit sa intervin in discutie.
Cazul meu e asemanator cu al vostru, difera doar locatia: parcul Spitalului Municipal.
Termenul de judecata in cazul meu e 30 iunie, asa ca mai astept.
Am intervenit pentru ca am incercat si eu sa obtin o hartie de la ALPAB din care sa reiasa ca acel loc este parc (am atasat planul luat de la primarie). Raspunsul oficial a fost ca acel spatiu este domeniu public (bineinteles ca asta a fost explicat in mod evaziv, ceva gen "conform legii..."), iar neoficial ca nu exista nici un inscris ca locul sa fie denumit parc si ca este in administrarea capitalei, dar tine de sectorul 5, pentru ca este cumva al spitalului.
Cam asta este cu ALPAB-ul.
Stie cineva daca pot contesta martorul pentru ca CNP-ul acestuia nu este corect scris in proces verbal? Ar fi suficient?
si eu am fost amendata i n acelasi asa zis"parc"Eroilor, plin de gropi si insalubru.Am citit in conferinta de presa a primarului general depre aceasta HCGMB114/2004 ca"toate aleile parcului vor fi blocate ,nu va fi posibil fizic accesul masinilor in interiorul parcurilor. Ce parere aveti toti cei amendati in aceste doua parcuri extraordinare ale Bucurestiului?
P.S: Ma aflu in aceeasi situatie la fel ca toti cei care au fost amendati in parcul Herastrau zona Mioritza, dubios este faptul ca acea alee cum ii spun ei nu are nici un indicator din care sa rezulte acest nume, ca de ex: Str.xxx, B-dul.xxx, samd. Eu am fost acolo la data de 11sept 2010 ora14:00, ei spun ca au constat la ora 14:25, PV-ul a fost intocmit pe 12sept ora 21:00, la data cand am parcat nu erau montate indicatoarele de la inceputul aleei, erau doar cele din copaci. Stanga sus Accesul interzis si dreapta sus Drum inchis circulatiei auto, din fericire am poze cu locul in care am parcat , unde mai sunt alte doua masini, una cu nr de PH si alta cu nr de TM, evident ca toata partea dreapta era plina de masini parcate. Prima infatisare am avut-o pe 30/05/2011, urmatoarea este pe 12sept la care voi aduce si martori. PC va trebui sa prezinte probele cu inscrisuri si evident martorul MC.
Pt cine doreste schimb de pv cu martorul vedeta M.C si/sau raportul scris de catre Dl.PC poate trimite in pm sau la adresa mitica_nicu@yahoo.com
Amenda herastrau
Bilea Mihai
Buna Ziua !
Am primit un PV. pe data 08/09/2010 de la politia comunitara ca am parcat pe data de 22/08/2010, masina in parcul Herastrau pe o alee din zona ... (vezi toată discuția)