mitica_nicu a scris:
Buna,
P.S: Ma aflu in aceeasi situatie la fel ca toti cei care au fost amendati in parcul Herastrau zona Mioritza, dubios este faptul ca acea alee cum ii spun ei nu are nici un indicator din care sa rezulte acest nume, ca de ex: Str.xxx, B-dul.xxx, samd. Eu am fost acolo la data de 11sept 2010 ora14:00, ei spun ca au constat la ora 14:25, PV-ul a fost intocmit pe 12sept ora 21:00, la data cand am parcat nu erau montate indicatoarele de la inceputul aleei, erau doar cele din copaci. Stanga sus Accesul interzis si dreapta sus Drum inchis circulatiei auto, din fericire am poze cu locul in care am parcat , unde mai sunt alte doua masini, una cu nr de PH si alta cu nr de TM, evident ca toata partea dreapta era plina de masini parcate. Prima infatisare am avut-o pe 30/05/2011, urmatoarea este pe 12sept la care voi aduce si martori. PC va trebui sa prezinte probele cu inscrisuri si evident martorul MC.
Pt cine doreste schimb de pv cu martorul vedeta M.C si/sau raportul scris de catre Dl.PC poate trimite in pm sau la adresa mitica_nicu@yahoo.com
Bafta tuturor!
Salutare tuturor,
Astazi am avut a doua infatisare, martorul pol com nu s-a prezentat, prezent de la pol com a fost consilierul juridic al lor, cam dezorientat saracul, nu a comentat mai nimic. In final a ramas ca la urmatoarea infatisare in noiembrie sa se prezinte martorul lor M.C ( care acesta ar fi trebuit sa se prezinte in acest termen ), care d-l consilier a spus ca nu stie daca atunci acesta se va prezenta pt ca nu prea vine la procese.
P.S: Destul de ciudat faptul ca organele statului te acuza de ceva care ei nu au cu ce sa dovedeasca acest lucru. Oare o mai fi omul legii '' in slujba cetateanului? '' EU NU CRED!
Bafta colegilor de breazla!