avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda parcare Herastrau
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda parcare Herastrau

Buna seara,

Am primit in data de 05.10.2010 prin posta o amenda in valoare de 3000 ron pentru ca am intrat si stationat cu autoturismul pe o alee secundara a parcului Herastrau in zona Miorita.
Acest proces verbal a fost completat in data de 21.09.2010 si fapta a fost constatata in data de 19.09.2010. Intrebarea mea este: agentul constatator are dreptul sa completeze dupa 2 zile procesul verbal? Si sa apara si un martor care sa spuna ca nu am semnat procesul verbal pentru ca nu am fost de fata la completarea p.v.-ului?

Astept un raspuns urgent.

Multumesc anticipat.
va rog sa-mi spuneti, daca stie cineva, este normal sa fie intocmit procesul verbal (in aceleasi conditii ca al celor de mai sus) pe numele meu deci sa platesc eu amenda daca nu am fost eu cu masina acolo ci altcineva? Dar, repet, este masina mea.
POPESCU NICULAE a scris:

Buna seara.
Am primit raspuns de la A.D.P. sec. 1 cu privire la data la care s-au montat acele indicatoare in zona :
'.........Aleea de acces face parte din trama stradala a sos. Kiseleff.Conform H.C.G.M.B. nr.43/28.02.2011 pozitia 81, sos. Kiseleff se afla in administrarea institutiei dvs.'
Acest raspuns a fost trimis si Primariei Municipiului Bucuresti, care, la randul lor ne-au trimis o instiintare prin care ne cere sa aducem un plan 1:500 pe care sa figuram locul cu pricina,pt. aputea sa ne trimita un raspuns oficial.
Sa recapitulam:
1) Aleea Miorita a parcului Herastrau nu exista!
2)Aleea care face legatura intre Sos. Kiseleff si fostul parc de distractii, actualmente parcare ,este"trama stradala a sos. Kiseleff".
Cand voi avea si raspunsul de la primarie revin.

Buna ziua - mai aveti noutati pe acest subiect ? Ati primit un raspuns oficial ?

Multumesc anticipat,
Buna ziua, referitor la situatia juridica a Aleei Miorita este bine de consultat un plan urbanistic de detaliu pentru parcul Herastrau. Din acest PUD se poate vedea daca acea portiune de drum apartine parcului sau nu, mai exact daca parcul se termina acolo unde este amplasat gardul
Daca citesti cu atentie toate postarile, vei vedea ca nu ai inventat roata, ci ca deja s-a discutat si s-a si raspuns la acest subiect.
de ce nu ne spui si noua acea legalitate?

Alte discuții în legătură

Amenda politia comunitara POPESCU NICULAE POPESCU NICULAE Buna seara. Am primit prin posta ,pe numele sotiei,o amenda de 3000 RON ,pe motiv ca a parcat masina in Parcul Herastrau. In p.v. ... (vezi toată discuția)
Amenda herastrau Bilea Mihai Bilea Mihai Buna Ziua ! Am primit un PV. pe data 08/09/2010 de la politia comunitara ca am parcat pe data de 22/08/2010, masina in parcul Herastrau pe o alee din zona ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare ilegala herastrau ionutdinulescu ionutdinulescu Am primit prin posta un proces verbal prin care mi se comunica faptul ca am parcat ilegal in \"Herastrau - zona Miorita\". Pe baza urmatoarelor, ce sanse sunt ... (vezi toată discuția)