avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vanzare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vanzare firma

Buna ziua,
Cautand pe net despre vanzare firma, am ajuns pe acest forum, si as avea si eu o intrebare in legatura cu VANZARE FIRME. Am o firma de publicitate , si nu o mai pot tine din cauza crizei, cineva ma sfatuit ca ar fi mai bine sa-o vand, dar nu stiu exact cum se procedeaza, si am auzit tot felul de treburi care nu sunt tocmai "curate", referitor la cei care o cumpara, si anume ca se pot face multe "smecherii" cu firmele cumparate. Firma are si datorii, si nu mai imi pot permite sa -o tin, as dori daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns, ce trebuie facut ca sa-o pot vinde cu tot cu datorii, dar sa nu mai am nici o raspundere la firma dupa ce o sa-o vand altcuiva.

Va multumesc foarte mult pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: Albert Kurtyan , Consilier juridic 10:35, 18 Octombrie 2010
imi explicati va rog dl alberto,de ce de 2 ori 16%| ce reprezinta cel deal doileaprocent de 16%?...aha impozit pe dividende!!
Ultima modificare: Luni, 18 Octombrie 2010
leila memet, utilizator
imi explicati va rog dl alberto,de ce de 2 ori 16%| ce reprezinta cel deal doileaprocent de 16%?...aha impozit pe dividende!


Se cheamă impozit pe venituri din lichidare (le puteti gândi ca fiind ultimele dividende ale firmei).

Alberto Kurtyan

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesionare firma mariab51 mariab51 in dec 2008 am cesionat firma unei pers care acum are probleme legate de ac firma,e srestat si cercetet ,la data cesionarii firma avea datorii numai la stat ... (vezi toată discuția)
Cesionare societate ContSters90283 ContSters90283 Buna ziua, Am un SC iar de la inceputul anului treaba pe domeniul meu de activitate merge foarte greu si vreau sa o cesionez unei terte persoane, in ... (vezi toată discuția)
Cesionare srl cu datorii la buget danxkx danxkx Buna ziua, Speta este urmatoarea: SRL-ul cu cu unic asociat si unic actionar, fara salariati, este infiintata in trimestrul 3 - 2010, nu are activitate pana ... (vezi toată discuția)