avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... transfer?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

transfer?

Buna ziua,
daca lucrez la un grup de firme X&Y, sunt angajat pe firma X de doi ani, acum vor sa treaca toti angajatii de la firma X la firma Y,se face prin transfer? sau prin demisie?, cum este legal? am dreptul sa fiu transferat tot cu aceasi conditii de salarizare ?
Daca imi dau demisia mie frica ca ma vor angaja pe aceasi post cu un salar mai mic?
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 10:06, 22 Octombrie 2010
inca din 2005 se putea face preluarea integrala a firmei X. vedeti art. 169-170 c. mun. .
nu este vorba de transfer,demisie, reangajare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Novatie cim? C_CRISTINA C_CRISTINA Ma voi confrunta cu urmatoarea situatie: pe firma x exista 80 de salariati. Se infiinteaza firma Y pe care se doreste continuarea activitatii firmei x cu toti ... (vezi toată discuția)
Cim dupa fuziune georgelgica georgelgica In urma fuziunii dintre soc. X si Y, soc X devine sucursala a soc Y. Ce se intampla cu CIM-urile salariatiilor, inceteaza sau trebuie incheiate acte ... (vezi toată discuția)
Angajare prin transfer Claudiu_Darius Claudiu_Darius buna ziua, am doua intrebari: 1) In cazul in care firma X se vinde la firma Y si angajatii sunt preluati prin transfer se pierd sporurile: de exemplu sporul ... (vezi toată discuția)