avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Perle, nestemate, bijuterii ... francutii
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Perle, nestemate, bijuterii ... francutii

Overheard in ... (in locul punctelor de suspensie urmeaza numele unui oras sau al unui loc) apoi urmeaza o lista de enormitati comice debitate de oameni in diferite situatii. Cutuma este ca acestor enormitati sa li se dea un titlu adecvat care sa sporeasca efectul comic. Unul din cele mai bune site-uri in acest domeniu este cel al unor liceeni din Zalau unde am intalnit cateva "frâncuţii" cu totul memorabile.
Pentru ca longum iter est per praecepta sed breve et eficax per exempla sa vedem cateva "frâncuţii"

Doi boschetari, pe messenger
...
Păstaie: ai sa-mi dai 2 milioane pana joi?
Dacian: nu..
Păstaie: cum adica nu?
Dacian: ii ca un fel de da, numa ca invers

Heavy Night
...
La ieşirea din bar..
Dacian: Pe aici se intră afară?

Oglinda, oglinjoara, cine-i mai glumet din tara?

Poliţiţist rutier, prin megafon: CJ-36-XXX, trage pe dreapta, că am impresia că tu te uiţi în oglindă doar când te barbiereşti.

s.a.m.d.
Dupa fiecare francutie urmeaza persoana care a "overheard/overseen" francutia.

Ati prins ideea, nu-i asa? Booon! Acum sa vedem ce gasim prin preajma.

Cum sa ramai casatorit daca intr-un act autentic, notarul scrie "vaduv" ? Ha? :weg:

In contract scrie vaduv si automat trebuia indeplinita deschiderea succesiunii.

Tara, tara, vrem notari ... cat mai multi si cat mai mari!

Contractul de vanzare cumparare are nulitate judiciara, fiind o intelegere amiabila intre parti in raport cu Notarul public.

Sa se fractioneze primesc, dar atunci sa nu se imparta nimic

un bun de speţa teren intravilan fracţionat în 1/1 părţi indivize curţi-construcţii, 1/1 părţi indivize livadă, 1/1 teren arabil

Haideti sa nu lasam sa se piarda astfel de perle!
Ultima modificare: Duminică, 24 Octombrie 2010
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
Din gandirea"creatoare"...nu ,nu este persoana aceia de demult,este... un avocat
sau
Cu cine tine politia

Eu stiam ca tine cu Dinamo[/i]

Cine nu are avocat sa isi cumpere...

Lipsa de discernamant a victimei poate avea relevanta doar daca soferul nu a avut nicio culpa.
Simplul fapt ca victima nu avea discernamant nu inseamna ca soferul este nevinovat.

Ar fi indicat sa isi angajeze si expert parte in afara de avocat.

Politia nu va tine in niciun caz cu faptuitorul si va cauta sa il acuze pe cat va putea.

Ultima modificare: Duminică, 5 Decembrie 2010
Radu Gabrian, Mediator
Nu ca zic, da' vreau sa spun ca unii dintre noi nu se preteaza sa vorbeasca in limba vulgului si sa-i zica "suma de bani" unei gramezi de bani...
......Prevederea in vigoare priveste strict suma financiara obtinuta in luna anterioara cererii,fara a face trimiterecatre sume acordate de rude,din strainatate ,etc.

1."Cine nu are avocat sa isi cumpere"

Nu-i asa ?

...................................................................................................................................
Insa, ideal ar fi sa se ajunga la aplicarea unei amenzi administrative deoarece daca va fi condamnat cu suspendare si mai comite apoi o noua infractiune poate avea mari probleme...si sa ajunga in detentie...

"2.Cat vei mai abuza Catilina de rabdarea noastra ?"
("Quosque tantum abutere Catilina patientia nostra ?" )

Daca inlocuim numele lui Catilina cu cel al unui... "inocent"

Precizare :
Catilina nu era ruda cu coana Caterina

Incadrarea faptelor sub incidenta dispozitiilor penale ,nu ete conditionata de interpretarea intentionata a lui Gigel din Constanta
..............................................................................................................................

3.Totul pare chiar... normal

Subiect: divort comun acord

Sa casatorit in 2005, si casatoria a decurs normal pana in anul 2009, fapt ce nu a rezultat pana in prezent copii. Din acel an au intervenit probleme de familie, insa in acest timp sotia a tot dat sanse sotului ca casnicia sa decurga in mod normal si civilizat. In anul 2008 ambii soti au cumparat o masina prin rate la valoarea de 20.000 £, in acel an masina fiind pe numele sotului din timpul casniciei, ca atare si sotia contribuit la plata ratelor. In prezent sotia are angajate credite bancare pe numele ei insa banii au fost folositi de sotul ei, la care ea le plateste in ccontinuarie.

Ultima modificare: Luni, 6 Decembrie 2010
Radu Gabrian, Mediator
u.b.i.k. a scris:

Barbati romani vi se pregateste ceva! Daca nu sunteti cuminti, veti ramane casatoriti iar asta e foarte neplacut.

Va aflati intr-o situatie cat se poate de neplacuta din punct de vedere juridic.
Dar, in cel mai rau caz veti ramane casatorit.Nu veti pati altceva.

=D>Splendid

Si...daca totusi sunt ..cuminti ? ...ce le va aduce Mos Nicolae ?
Sa inteleg ca in cel mai bun caz....vor divorta???

Felicitari..=D>...imi place aceasta sectiune.

Cu scuze fata de cine a postat, pentru ca subiectul e delicat, dar dezacordurile sunt bestiale :)

Am votat cu Marko Bela

Eu umbland la casa de copii sa pot sa adopt ca medicii mi-au spus ca nu pot avea copii,auzind treaba aceasta,in luna ianuarie 2006 m-am dus la bunicii copiilor unde am aflat si pe parinti care au iesit de la psihiatrie si fiind matusa copiilor am spus ca pot sa iau o fetita sa-l adopt daca sunt de acord. Pe o fetita care avea 4 anisori l-am luat inca in ziua aceea cu mine,iar pe o alta fetita de 2 ani tot asa l-a luat o alta familie din rudenii cu acordul parintilor.In primavara anului 2006 ne-am dus la Protectia copilului ,am facut dosar de adoptie, l-am dus pe parinti naturali cu masina acolo si au declarat cu mina lor ca sunt de acord cu adoptarea fetelor.Protectia copilului n-a facut altceva decat sa traga de timp,dupa doi ani am primit hotararea lor cu depunerea copiilor in plasament la noi ca o sa urmeze adoptia.Restul copiilor mai stateau o vreme la bunici,matusi etc.dupa care l-au dus pe 6 dintre ele la Casa de copii din Salonta,unde se afla si acuma.Parintii naturali dupa cativa luni s-au mutat inapoi la Arad cu baiatul cel mic,au reparat usile geamurile,si cu ajutorul unei pope au primit si niste paturi, ca casa sa fie locuibil. Tin sa va anunt ca Tata naturala e handicap,umbla numai cu caruciorul .Cand a iesit de la psihiatrie a primit tratament care trabiue sa-l ia si in prezent!

Alte discuții în legătură

Vine, vine mos craciun! Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR Codrii mari de brad rasuna De un cantec vechi, strabun. Ecoul ii canta-n struna: Vine, vine Mos Craciun! (vezi toată discuția)
Cerere urgentare finalizare dosar penal pentru alcool la volan dobrem13 dobrem13 Buna ziua, Acum un an jumate am fost prins conducand in stare de ebrietare, mi s-a intocmit dosar penal si mi s-a retinut permisul.La momentul respectiv am ... (vezi toată discuția)
Accident pe o proprietate privata, dureaza de aproape 4 ani, fara solutionare Danieldz Danieldz buna ziua, acum aproximativ 4 ani am avut un accident cu masina unui prieten, eram amandoi in masina, consumasem cateva beri, eram intr-o parcare a unui ... (vezi toată discuția)