avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Perle, nestemate, bijuterii ... francutii
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Perle, nestemate, bijuterii ... francutii

Overheard in ... (in locul punctelor de suspensie urmeaza numele unui oras sau al unui loc) apoi urmeaza o lista de enormitati comice debitate de oameni in diferite situatii. Cutuma este ca acestor enormitati sa li se dea un titlu adecvat care sa sporeasca efectul comic. Unul din cele mai bune site-uri in acest domeniu este cel al unor liceeni din Zalau unde am intalnit cateva "frâncuţii" cu totul memorabile.
Pentru ca longum iter est per praecepta sed breve et eficax per exempla sa vedem cateva "frâncuţii"

Doi boschetari, pe messenger
...
Păstaie: ai sa-mi dai 2 milioane pana joi?
Dacian: nu..
Păstaie: cum adica nu?
Dacian: ii ca un fel de da, numa ca invers

Heavy Night
...
La ieşirea din bar..
Dacian: Pe aici se intră afară?

Oglinda, oglinjoara, cine-i mai glumet din tara?

Poliţiţist rutier, prin megafon: CJ-36-XXX, trage pe dreapta, că am impresia că tu te uiţi în oglindă doar când te barbiereşti.

s.a.m.d.
Dupa fiecare francutie urmeaza persoana care a "overheard/overseen" francutia.

Ati prins ideea, nu-i asa? Booon! Acum sa vedem ce gasim prin preajma.

Cum sa ramai casatorit daca intr-un act autentic, notarul scrie "vaduv" ? Ha? :weg:

In contract scrie vaduv si automat trebuia indeplinita deschiderea succesiunii.

Tara, tara, vrem notari ... cat mai multi si cat mai mari!

Contractul de vanzare cumparare are nulitate judiciara, fiind o intelegere amiabila intre parti in raport cu Notarul public.

Sa se fractioneze primesc, dar atunci sa nu se imparta nimic

un bun de speţa teren intravilan fracţionat în 1/1 părţi indivize curţi-construcţii, 1/1 părţi indivize livadă, 1/1 teren arabil

Haideti sa nu lasam sa se piarda astfel de perle!
Ultima modificare: Duminică, 24 Octombrie 2010
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
Batraneii sar uneori santurile, nu-i asa?

LA MINE AU SAPAT SANTUL CU O LATIME TOTAL TAMPITA SI IMPOSIBIL DE SARIT DE PERSOANE MAI IN VARSTA....
1.Din ciclul:

si...fara nicio ...oprire

Subiect: Accident cu pagube materiale; permis retinut de 4 luni

buna ziua am si eu o problema si nu stiu cum este procedura de rezolvare am fost implicat intr-un accident de circulatie cu un autoturism cu nr de it si nu avea asigurare si am acostat un alt autovehicul la schimbarea directiei de mers de pe o banda pe cealalta si a rezultat pagume materiale si a venit politia si a sesizat accidentul am fost testat cu aparatul de acooltest si a iesit 0 am dat declaratie cum s-a petrecut accidetul si mi-a cerut politistul de serviciu ca sa aduc a doua zi asigurarea si mi-a retinut permisul de conducere, dar din nefericire posesorul autovehiculului a plecat si nu am avut de unde sa ii duc asigurarea si dupa o luna mi se spune ca mi s-a intocmit un dosar penal si a trecut 4 luni si inca nu s-a finalizat dosarul si nici permisul nu il am ce trebuie facut pentru a rezolva aceasta situatia din ceea ce imi spusese cel care s-a ocupat de dosar ca el o sa verifice asigurarea sa vada dak avea asigurare sau daca nu avea si o sa ma duc in proces dupa care o imi dea o amenda penala + pagubele suferite de cel pe care l-am acrosat apoi dupa 3 luni mi se va da permisul inapoi doar daca vreau sa ma duc sa dau sala si sa il iau mai devreme adica sa astept o luna daca o sa iau sala. ce trebuie sa fac sa astept sa ma sune de la politie sau sa ma duc eu pe la ei sa intreb ce se mai rezolva cu dosarul meu

As dori sa aflu mersurile care sunt si ce trebuie sa am in vedere

Va multumesc

si...Aplauda !

2.Din ciclul:

Cum se poate...ridica un minor
Cu ce,nu stim...

Subiect: ORDONANTA PRESEDENTIALA

Am depus o Ordonanta Presedentiala pentru vizita minorului cu ridicarea lui.Mentionez ca sunt in divort cu sotia si acesta este la ea.............
Ultima modificare: Vineri, 26 Noiembrie 2010
Radu Gabrian, Mediator
Cetateanul (civil!) are o teama

Subiect: Inspectie interna politie
Sunt cetatean civil dar am fost anchetat (audiat ca martor dar mai pe bune acuzat ca am orchetrat totul sa ii ranesc pe "saracii") mai demult intr-un caz de inspectie interna era legat de o scurgere de date mo luat astia cum o vrut 1 luna de calvar numic nu so facut pe baza unui mandat numele meu apare intr-un dosar.Nu a ajuns veci in instanta dar vroiam sa stiu un caz de inspectie interna/fie chiar siguranta nationala are vreodata vreo sansa de a ajunge la parchet poate fii luat in considerare daca e fara mandat asta e intrebarea.

Categoria Sunt misogin din tata-n fiu

Miscarile feministe daca nu au obiect de activitate, il inventeaza. Altfel nu ar mai exista.
Ultima modificare: Vineri, 26 Noiembrie 2010
ContSters126200, utilizator
Atentie! Se articuleaza!

Cum se poate actiona legal pentru desfundarea tevei pluviale

un start ...ratat

in momentul in care cealanta parte decedeaza din start trebuie .....

Alte discuții în legătură

Vine, vine mos craciun! Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR Codrii mari de brad rasuna De un cantec vechi, strabun. Ecoul ii canta-n struna: Vine, vine Mos Craciun! (vezi toată discuția)
Cerere urgentare finalizare dosar penal pentru alcool la volan dobrem13 dobrem13 Buna ziua, Acum un an jumate am fost prins conducand in stare de ebrietare, mi s-a intocmit dosar penal si mi s-a retinut permisul.La momentul respectiv am ... (vezi toată discuția)
Accident pe o proprietate privata, dureaza de aproape 4 ani, fara solutionare Danieldz Danieldz buna ziua, acum aproximativ 4 ani am avut un accident cu masina unui prieten, eram amandoi in masina, consumasem cateva beri, eram intr-o parcare a unui ... (vezi toată discuția)