avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Perle, nestemate, bijuterii ... francutii
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Perle, nestemate, bijuterii ... francutii

Overheard in ... (in locul punctelor de suspensie urmeaza numele unui oras sau al unui loc) apoi urmeaza o lista de enormitati comice debitate de oameni in diferite situatii. Cutuma este ca acestor enormitati sa li se dea un titlu adecvat care sa sporeasca efectul comic. Unul din cele mai bune site-uri in acest domeniu este cel al unor liceeni din Zalau unde am intalnit cateva "frâncuţii" cu totul memorabile.
Pentru ca longum iter est per praecepta sed breve et eficax per exempla sa vedem cateva "frâncuţii"

Doi boschetari, pe messenger
...
Păstaie: ai sa-mi dai 2 milioane pana joi?
Dacian: nu..
Păstaie: cum adica nu?
Dacian: ii ca un fel de da, numa ca invers

Heavy Night
...
La ieşirea din bar..
Dacian: Pe aici se intră afară?

Oglinda, oglinjoara, cine-i mai glumet din tara?

Poliţiţist rutier, prin megafon: CJ-36-XXX, trage pe dreapta, că am impresia că tu te uiţi în oglindă doar când te barbiereşti.

s.a.m.d.
Dupa fiecare francutie urmeaza persoana care a "overheard/overseen" francutia.

Ati prins ideea, nu-i asa? Booon! Acum sa vedem ce gasim prin preajma.

Cum sa ramai casatorit daca intr-un act autentic, notarul scrie "vaduv" ? Ha? :weg:

In contract scrie vaduv si automat trebuia indeplinita deschiderea succesiunii.

Tara, tara, vrem notari ... cat mai multi si cat mai mari!

Contractul de vanzare cumparare are nulitate judiciara, fiind o intelegere amiabila intre parti in raport cu Notarul public.

Sa se fractioneze primesc, dar atunci sa nu se imparta nimic

un bun de speţa teren intravilan fracţionat în 1/1 părţi indivize curţi-construcţii, 1/1 părţi indivize livadă, 1/1 teren arabil

Haideti sa nu lasam sa se piarda astfel de perle!
Ultima modificare: Duminică, 24 Octombrie 2010
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
Daca am facut putin scandal intr-un birou ?

taximetristul speriat -daca am facut scandal intrun birou ce poate sa mi faca din punct de vedere legal

consultant suspicios-Ce inseamna in acceptiunea dvs. scandal?

taximetristul relaxat- iam dat una la un patron care de fapt in acte nu e patron intrun birou de la o firma taxi

consultant edificat - (dialogul surzilor)-daca nu ati batut pe nimeni, nu vi se va intampla nimic, chiar daca i-ati injurat sau ceva de genul asta

taximetristul provocat - tipu ma injurarat pe canalu de baza si mi a luat tonu adica nu am avut voie la comenzi.dar tipu e consiler dar firma e pe numele unui prieten deal lui.faza naspa e ca masina mea o skoda octavia e trecuta pe numele firmei lui si ma amenintat ca nu mai am sa mai benificiez de autorizatie anu ce vine.

taximetristul contrariat -dar nu iam lasat urme? =D>

Din perlele unui nou consultant care nu stie nici el ce este: judecator, avocat...

Imi pare rau domnule dar eu nu numai ca sant avocat dar am fost c-am 4 ani si Judecator Federal Canadian Curtea Federala de Justitie asa ca cititi mai bine legea sau consultati un avocat inainte de a va da cu parearea si nu mai cititi printre articole.

:O
imi pare rau dar acum santjudecator in romania si stau de fiecare data si rad in sinea mea de unii colegi de ai mei si chiar avocati care habar nu au legea romana .
2.eu am dat o forma mai simpla discutiei si nu am intrat in lege care dvs ati semnalizat.Daca eranti itr-o sedinta de a mea sigur va taxam .se vede ca nu ati fost atenta la enunt.mai cititi-l odata .si va veti da seama ca am dat raspunsul corect chiar daca am fost in canada legile se aseamana intre ele

Stimate dle tudorvaleriu , distinsul domn vine cu precizarea .
Leagea seamana , dar nu rasare.

Nu stiu altii cum vad treba asta , dar mie mi se pare chiar jenant stilul acestui "jude-avocato-strutzo-camila"
Mai aflam pentru ce pot fi angajati,unii avocati...
Unul dintre acestia,"renumit" ... si numai atat ne arata

Vorbiti cu avocatul sau angajati un avocat sa se intereseze.[/b](in legatura cu starea de arest a unei persoane)Dvs. puteti incerca sa intrebati la sectie dar nu e sigur ca va vor informa.O puteti face si in scris.
Daca avea telefon il folosea fara drept din arest...
Ultima modificare: Luni, 29 Noiembrie 2010
Radu Gabrian, Mediator
numai daca e in jegatura cu accidentul

nu e perluta, d-na a tastat din greseala,dar mi-a placut asa... ce a iesit :)

Alte discuții în legătură

Vine, vine mos craciun! Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR Codrii mari de brad rasuna De un cantec vechi, strabun. Ecoul ii canta-n struna: Vine, vine Mos Craciun! (vezi toată discuția)
Cerere urgentare finalizare dosar penal pentru alcool la volan dobrem13 dobrem13 Buna ziua, Acum un an jumate am fost prins conducand in stare de ebrietare, mi s-a intocmit dosar penal si mi s-a retinut permisul.La momentul respectiv am ... (vezi toată discuția)
Accident pe o proprietate privata, dureaza de aproape 4 ani, fara solutionare Danieldz Danieldz buna ziua, acum aproximativ 4 ani am avut un accident cu masina unui prieten, eram amandoi in masina, consumasem cateva beri, eram intr-o parcare a unui ... (vezi toată discuția)