avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Perle, nestemate, bijuterii ... francutii
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Perle, nestemate, bijuterii ... francutii

Overheard in ... (in locul punctelor de suspensie urmeaza numele unui oras sau al unui loc) apoi urmeaza o lista de enormitati comice debitate de oameni in diferite situatii. Cutuma este ca acestor enormitati sa li se dea un titlu adecvat care sa sporeasca efectul comic. Unul din cele mai bune site-uri in acest domeniu este cel al unor liceeni din Zalau unde am intalnit cateva "frâncuţii" cu totul memorabile.
Pentru ca longum iter est per praecepta sed breve et eficax per exempla sa vedem cateva "frâncuţii"

Doi boschetari, pe messenger
...
Păstaie: ai sa-mi dai 2 milioane pana joi?
Dacian: nu..
Păstaie: cum adica nu?
Dacian: ii ca un fel de da, numa ca invers

Heavy Night
...
La ieşirea din bar..
Dacian: Pe aici se intră afară?

Oglinda, oglinjoara, cine-i mai glumet din tara?

Poliţiţist rutier, prin megafon: CJ-36-XXX, trage pe dreapta, că am impresia că tu te uiţi în oglindă doar când te barbiereşti.

s.a.m.d.
Dupa fiecare francutie urmeaza persoana care a "overheard/overseen" francutia.

Ati prins ideea, nu-i asa? Booon! Acum sa vedem ce gasim prin preajma.

Cum sa ramai casatorit daca intr-un act autentic, notarul scrie "vaduv" ? Ha? :weg:

In contract scrie vaduv si automat trebuia indeplinita deschiderea succesiunii.

Tara, tara, vrem notari ... cat mai multi si cat mai mari!

Contractul de vanzare cumparare are nulitate judiciara, fiind o intelegere amiabila intre parti in raport cu Notarul public.

Sa se fractioneze primesc, dar atunci sa nu se imparta nimic

un bun de speţa teren intravilan fracţionat în 1/1 părţi indivize curţi-construcţii, 1/1 părţi indivize livadă, 1/1 teren arabil

Haideti sa nu lasam sa se piarda astfel de perle!
Ultima modificare: Duminică, 24 Octombrie 2010
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
gi_jane2 a scris:

numai daca e in jegatura cu accidentul

nu e perluta, d-na a tastat din greseala,dar mi-a placut asa... ce a iesit :)

cuvinte dinacestea in nouvorba am savarsit si eu, cu totul involuntar ... :oops: (Freud zice in "Zur Psychopathologie des Alltagslebens" - "Psihopatologia vietii cotidiene" ca sunt acte ratate)... imi asum paternitatea a doi termeni noi in limba romana:
sofistricata
satisfacutra
:blush2:
Prezenta avocatului garanteaza credibilitatea
Din pacate ar fi indicat sa va angajati avocat deoarece singura nu veti fi crezuta de organele in drept...

si adevarul
interventia avocatului in fata procurorului poate fi edificatoare.

(fara diacritice “suna” si mai haios) :">
Pentru "inocenti"si timpul poate...decadea !

In conditiile in care sotul si dvs ati constatat din 2005 diferentele evidente intre datele de identificare fata de cele consemnate in certificatul de cazier judiciar si nu ati inteles sa denuntati situatia ,actualmente ,la decaderea unei perioade de timp atat de mari ,nu se mai justifica o eventuala plangere din partea dvs
Barbati romani vi se pregateste ceva! Daca nu sunteti cuminti, veti ramane casatoriti iar asta e foarte neplacut.

Va aflati intr-o situatie cat se poate de neplacuta din punct de vedere juridic.
Dar, in cel mai rau caz veti ramane casatorit.Nu veti pati altceva.
Subiect: atelier de tamplarie in apartament

Am un vecin care de ceva timp face mobila in propriul apartament, in fiecare zi incepand cu orele 7.00 se aud batai de ciocan si diferite zgomote de masinarii( flex, bormasina...). Unde pot face o reclamatie?

Raspunsul vecinului
poate isi amenajeaza omul locuinta.
Ca sa faci mobila iti trebuie materie prima,PAL, USB, lacuri, vopsea, clei, si dupa ce termin o placa de PAL raman foarte multe resturi. Ati vazut la usa lui resturi de materiale? Cu cine urca el placile de PAL la etaj, presupun ca sta deasupra dvs. din moment ce va deranjeaza. Ati pus mana vreodata pe o foaie de PAL are cel putin 150 KG , cu cine urca el pe scari atata greutate. Sa nu mai debitati asemenea prostii ca va faceti de ras la militie sau unde va tot duceti.
Am si eu una sub apartementul meu care a facut zeci de plangeri la politie pe motiv ca eu fac mobila in apartament. O cretina , dezechilibrata psihic, am aflat mai tarziu ca este inregistrata la spital cu schizofrenie si tot auzea zgomote in capul ei de nebuna lasata in libertate. Au venit militienii la mine ani de zile ca fac mobila in casa , niste prosti si aia . Nu s-a gandit unul ca este imposibil asa ceva

Reclamanta din nou

Nu sunt nici dezechilibrata psihic si nici nebuna, stiu pentru ca toata vara faceti asa ceva in garaj si din cate mai stiu PAL-ul se poate cumpara taiat la dimensiuni.

Alte discuții în legătură

Vine, vine mos craciun! Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR Codrii mari de brad rasuna De un cantec vechi, strabun. Ecoul ii canta-n struna: Vine, vine Mos Craciun! (vezi toată discuția)
Cerere urgentare finalizare dosar penal pentru alcool la volan dobrem13 dobrem13 Buna ziua, Acum un an jumate am fost prins conducand in stare de ebrietare, mi s-a intocmit dosar penal si mi s-a retinut permisul.La momentul respectiv am ... (vezi toată discuția)
Accident pe o proprietate privata, dureaza de aproape 4 ani, fara solutionare Danieldz Danieldz buna ziua, acum aproximativ 4 ani am avut un accident cu masina unui prieten, eram amandoi in masina, consumasem cateva beri, eram intr-o parcare a unui ... (vezi toată discuția)