Nadie a scris:
adriantot. Da, in teorie, aveti dreptate...In practica, am incercat MEREU sa fac ceva...Si..nu doar la nivel de Asociatie de proprietari.
Am mai spus si altadata ca eu am fost si sunt un norocos. Unii spun ca norocul si-l mai face si omul cu mana lui si sunt deacord si cu acestia.
Tot in zona "zero" este si asociatia noastra. Si avem in bloc proprietari care sunt aici in majoritatea lor de 28 de ani de cand s-a construit blocul. Stiu ca nu este usor de aplicat legea dar eu, in mare, am reusit, cu mari eforturi, sa fac schimbari substantiale in acest sens. Am fost singur o perioada si m-am stapanit si-am lamurit treptat mai multi vecini cum e mai bine. Acum si daca nu as mai vrea eu, foarte multi pe care i-am cooptat in activitatea asociatie (membri in comitet, casieri, contabili, cenzori, administrator, membrii ai comisiilor de receptie...) ar aplica legislatia si regulamentele ce le-am adoptat impreuna. Si credeti-ma ca am fost aproape singur acum 10 ani cand incercam sa explic fostilor cum e mai bine sa facem. Am multiumirea ca unii din ei sunt acum multumiti.
Ati amintit ca necazurile sau nerealizarile dv. sunt "..nu doar la nivel de Asociatie de proprietari". Poate si aici sunt norocos pentru ca si in alte domenii eu am reusit sa coordonez cateva activitati si colective in care am activat, fiind chiar foarte tanar si avand colegi mai in varsta decat mine cu 20-25 de ani si-aceleasi studii.
Poate tine de noroc, soarta, inclinatie, deprinderi, experiente...
Fiti optimisti ca "maine va fi mai rau".