avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Cinci lucruri care nu va plac la Forum-ul Avocatnet.ro
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Cinci lucruri care nu va plac la Forum-ul Avocatnet.ro

Rugamintea din aceasta seara este sa ne ajutati sa imbunatatim modul in care se navigheaza, se citesc si se scriu mesaje in forum-ul avocatnet.ro. Care sunt cele cinci lucruri foarte importante care va displac la forum-ul Avocatnet.ro?
juristnet a scris:
adica nick-ul AVOCATNET si adresa avocatnet@gmail.com

Pai cum, adica tu sa fii site-ul? :O
hai, man. cum sa intri pe forum cu nick-ul avocatnet?
cu adresa de mail, asta e. n-am vorbit la google inca :D

dar nickul bine ca mi-ai zis de el. ca il pun pe lista de urmarite :)
gabriela paduraru a scris:

Hmm, cinci lucruri...nu-mi vin toate deoadata..si poate nici nu sunt chiar cinci...dar:
ar fi mai bine ca in momentul in care se raspunde la un subiect (intrebare..post..) sa se poata vizualiza pe raspuns si intrebarea!
Sunt unele posturi care nu contin doar o intrebare...spetele prezentate fiind mai complexe...mai lungi..si pana sa raspund...aierieana cum sunt...uit toate doleantele celui care a postat...si ma intorc la intrebare....dupa ce am scris destul...si cand revin iar pe raspuns constat ca a disparut..si.. renunt!!!:(

Daca imi mai trece ceva prin...capsor...spun!:)

Rezolvat. De acum inainte ultimele 5 mesaje din topic va vor insoti si in pagina de Citeaza Post / Edit / Raspunde :)

dar pot sa folosesc nick-ul actual si adresa de mail avocatnet@gmail.com ?

PS

nu am vorbit cu Google, dar am fost iute de mana cand au aparut
daca mai crezi in rugaminti, hai sa o luam asa.
te rog sa nu folosesti marca inregistrata avocatnet in orice forma care ar putea induce unui tert posibilitatea unei colaborari sau reprezentari (contractuale sau de alta forma) intre tine si avocatnet.ro.
e mai ok asa?

juristnet a scris:

dar pot sa folosesc nick-ul actual si adresa de mail avocatnet@gmail.com ?

PS

nu am vorbit cu Google, dar am fost iute de mana cand au aparut

Ultima modificare: Miercuri, 6 Februarie 2008
Admin, administrator

Alte discuții în legătură

Modificari 26 aprilie Alin Popescu Alin Popescu De la inceputul anului ne-am orientat cu precadere spre rezolvarea problemelor legate de incarcarea cu dificultate a paginilor Avocatnet.ro. Proiectul nostru a ... (vezi toată discuția)
Un forum mai bun marfan marfan am ales categoria asta pt a posta doar pt ca e ultima si pt ca, pe alte forumuri, ultima categorie e ceva de genul \"Sugestii si reclamatii despre forum\". Cum ... (vezi toată discuția)
O noua prezentare a forumului Cornel  Vasile Cornel Vasile =D> Felicitari ...o super prezentare a forumului.....:) (vezi toată discuția)