Rugamintea din aceasta seara este sa ne ajutati sa imbunatatim modul in care se navigheaza, se citesc si se scriu mesaje in forum-ul avocatnet.ro. Care sunt cele cinci lucruri foarte importante care va displac la forum-ul Avocatnet.ro?
Asa este, se vad ultimele mesaje scrise in forum (dosarul galben). Dar ma refeream la ultimele, sa zicem, 20 de mesaje INDIFERENT de categoria lor. Sa fie ca un fel de lista separata.
La asta ma refeream si eu. Daca va uitati in susul paginii (sub cautare) aveti mai multe link-uri: Regulament, Ultimele mesaje in: Forumuri publice, Forumuri private, Subiecte urmarite, Subiecte fara raspuns, Top utilizatori.
Eu folosesc Opera ca browser si ma deranjeaza ca, atunci cand deschid un link intr-un nou tab cu optiunea Open in background tab, noul tab devine totusi activ, adica in front, in loc sa ramana in background (de obicei dintr-o pagina cu linkuri catre mai multe subiecte care mi se par interesante le deschid pe rand in taburi noi dar cu optiunea background, fiindca vreau sa le citesc un pic mai tarziu pe rand).
Un forum mai bun
marfan
am ales categoria asta pt a posta doar pt ca e ultima si pt ca, pe alte forumuri, ultima categorie e ceva de genul \"Sugestii si reclamatii despre forum\". Cum ... (vezi toată discuția)