avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Cinci lucruri care nu va plac la Forum-ul Avocatnet.ro
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Cinci lucruri care nu va plac la Forum-ul Avocatnet.ro

Rugamintea din aceasta seara este sa ne ajutati sa imbunatatim modul in care se navigheaza, se citesc si se scriu mesaje in forum-ul avocatnet.ro. Care sunt cele cinci lucruri foarte importante care va displac la forum-ul Avocatnet.ro?
E bine si asa cu ultimele 5 mesaje:)
E super enervant ca apas pe link si ma trimite acum 5 pagini... stiu ca m-am mai plans, dar e deranjant.
:((
Plus ca daca scriu intr-uun subiect nou, primesc 2 notificari: cu mesajulo la care am raspuns deja :)) si cu mesajul meu de raspuns... :)
In rest, numai de bine.
Buna ziua!
As avea si eu o rugaminte. Poate faceti ceva pentru ca mesajele sa nu mai intre pe ,,Spam". Mie asa mi se intampla de la o vreme incoace. In speranta ca problema se va rezolva, va multumesc si va doresc numai bine.
Asta tine chiar de dvs, iar explicatiile sunt aici: www.avocatnet.ro/content/art...
1. Primesc notificari prin e-mail la propriile raspunsuri
2. Nu este o rubrica cu ultimele mesaje scrise pe forum
3. Cateodata forumul se incarca mai greu
4. Ar mai trebui ceva de genul: vizualizeaza subiectele active de la ultima vizita"

Daca mai imi vin idei vi le comunic. Mult succes!

Alte discuții în legătură

Modificari 26 aprilie Alin Popescu Alin Popescu De la inceputul anului ne-am orientat cu precadere spre rezolvarea problemelor legate de incarcarea cu dificultate a paginilor Avocatnet.ro. Proiectul nostru a ... (vezi toată discuția)
Un forum mai bun marfan marfan am ales categoria asta pt a posta doar pt ca e ultima si pt ca, pe alte forumuri, ultima categorie e ceva de genul \"Sugestii si reclamatii despre forum\". Cum ... (vezi toată discuția)
O noua prezentare a forumului Cornel  Vasile Cornel Vasile =D> Felicitari ...o super prezentare a forumului.....:) (vezi toată discuția)