BUNA-ZIUA! AS DORI UN RASPUNS VITAL LA O INTREBARE VITALA:CE SA FAC SI CUM SA FAC? M-AM ANGAJAT ACUM DOUA ZILE LA O FIRMA CU CARE AM INCHEIAT UN CONTRACT INDIVIDUAL DE MUNCA FARA CLAUZE DAR PE O PERIOADA DETERMINATA DE LUCRU, DE O LUNA DE ZILE, IAR EU MI-AM DAT SEAMA DUPA O ZI DE LUCRU DEJA, CA NU POT SA FAC FATA VOLUMULUI DE MUNCA SI SOLICITARII TOTALE ALE ACESTUI POST:merchendieser; NU AM MAI LUCRAT PE UN ASTFEL DE POST SI NU AM STIUT EXACT CE RESPONSABILITATI IMPLICA, DESI MI-AU ARAT UN PIC DESPRE CE ESTE VORBA, TOTUSI PANA NU INCERCI PE PIELEA TA NU STI! IN PLUS, FIECARE FACE FATA IN MOD DIFERIT SITUATIILOR PREZENTATE! EU NU POT FACE FATA NICI STRESULUI DE LA LOCUL DE MUNCA SI DE ACEEA DORESC SA INCETEZ ORICE COLABORARE CU ACEASTA FIRMA INSA NU STIU CUM SA FAC IN ASA FEL INCAT SA NU SUFAR NICI JURIDIC, NICI PENAL; ADICA SA LE SPUN CA NU MAI POT CONTINUA SI CA E MAI BINE SA NU O MAI LUNGIM O LUNA DE ZILE SI SA PLEC DE ACUM SA-SI GASEASCA ASTFEL, MAI REPEDE PE ALTCINEVA FARA SA NE PIERDEM TIMPUL! TREBUIE SA AM PREAVIZ? SI IN ACESTE CONDITII CUM MA SFATUITI SA PROCEDEZ IN ASA FEL INCAT SA FIE CORECT SI BINE PENTRU EI DAR SI PENTRU MINE?
CUM SA NU IMI PERICLITEZ SITUATIA! SA NU PAR CHIAR UN OM NESERIOS? pur si simplu nu mai pot sa-mi duc la bun sfarsit indatoririle si caut sa gasesc ceva mai bun, cu mai putine datorii pe care sa le pot duce fara sa periclitez situatia mea sau a angajatorului, dar mai ales, FARA STRES! MAI EXISTA SI ASTFEL DE JOB-uri, TREBUIE DOAR SA CAUTI IAR EU DIN PACATE ''M-AM OPRIT LA STATIA'' GRESITA! VREAU SA MA URC IN AUTOBUZ SI SA-MI REIAU DRUMUL FARA A AVEA DE SUFERIT! SE POATE?
DACA DA, ATUNCI CARE ESTE CEA MAI BUNA SOLUTIE?
AM NEVOIE DE UN SFAT, VA ROG! CAT MAI REPEDE CU PUTINTA!
VA MULTUMESC ANTICIPAT! LUNI AS VREA SA-I COMUNIC SI ANGAJATORULUI MEU, DECIZIA LUATA IN CONCORDANTA CU LEGEA!
O ZI BUNA IN CONTINUARE!
multumesc din nou pentru raspunsul dvs. promt; am carte de munca dar nu a fost solicitata de catre angajator decat dupa doua saptamani de lucru sa o aduc,
iar eu tocmai din aceasta cauza doresc sa incetez activitatea la ei acum;
sa nu apuc sa dau si c.m. pentru ca pot sa plec mai usor, fara sa imi tina cartea de munca pe loc si sa-mi spuna cine stie ce alte prostii, astfel sa pierd si mai mult timp! vreau sa gasesc altceva mai bun avand cartea de munca desponibila pentru a ma putea angaja fara vreo problema sau cu restante la alta firma.
ce spuneti dvs.? pot pleca fara sa ma oblige sa stau luna asta de zile?
va multumesc anticipat!
Repet, pentru ca angajatorul nu si-a respectat obligatia ca anterior incheierii contractului de munca, trebuia sa informeze persoana selectata in vederea angajarii cu privire la clauzele generale pe care intentioneaza sa le inscrie in contract, puteti sa va prezentati demisia bazata pe art. 79 pct. 8 din Codul muncii.
=D> asadar, eu pot sa-mi prezint demisia saptamana viitoare, scurt si la obiect:
nu-mi poate interzice acest drept al meu si nu ma poate tine aceasta luna pe loc!
eu ma pot angaja in alta parte, iar angajatorul de acum, este obligat sa-mi accepte decizia fara sa-mi aduca prejudicii de orice natura! daca nu va fi asa, voi reveni cu un mesaj si va voi informa, poate ma ve-ti sfatui din nou si cu privire la acest lucru!
va multumesc si va urez o zi buna!
1. Cred ca va faceti mai multe probleme dacat este cazul.
2. Incercati, mai intai, sa vorbiti cu angajatorul si sa-i spuneti ca nu mai doriti sa lucrati la el (puteti sa invocati sau nu un motiv oarecare) si sa faceti cerere de incetare a CIM cu acordul partilor (art.55b din Codul muncii). Este varianta cea mai simpla si mai comoda.
3. Puteti sa si demisionati, intr-una din variantele art.79 din Codul muncii:
Art. 79 - (1) Prin demisie se înţelege actul unilateral de voinţă a salariatului care, printr-o notificare scrisă, comunică angajatorului încetarea contractului individual de muncă, după împlinirea unui termen de preaviz.
(2) Refuzul angajatorului de a înregistra demisia dă dreptul salariatului de a face dovada acesteia prin orice mijloace de probă.
(3) Salariatul are dreptul de a nu motiva demisia.
(4) Termenul de preaviz este cel convenit de părţi în contractul individual de muncă sau, după caz, cel prevăzut în contractele colective de muncă aplicabile şi nu poate fi mai mare de 15 zile calendaristice pentru salariaţii cu funcţii de execuţie, respectiv de 30 de zile calendaristice pentru salariaţii care ocupă funcţii de conducere.
(5) Pe durata preavizului contractul individual de muncă continuă să îşi producă toate efectele.
(6) În situaţia în care în perioada de preaviz contractul individual de muncă este suspendat, termenul de preaviz va fi suspendat corespunzător.
(7) Contractul individual de muncă încetează la data expirării termenului de preaviz sau la data renunţării totale ori parţiale de către angajator la termenul respectiv.
(8) Salariatul poate demisiona fără preaviz dacă angajatorul nu îşi îndeplineşte obligaţiile asumate prin contractul individual de muncă.
3. Ultima varianta ar fi sa absentati nemotivat si sa va concedieze disciplinar.
Demisie fara preaviz
argox
buna ziua,
sunt angajat cu cmi pe durata determinata si am anuntat sapt.trecuta ca vreau sa-mi dau demisia. Mi-au spus ca sunt obligat sa raman inca 15 zile, ... (vezi toată discuția)