avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Despre incetarea contractului individual de munca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Despre incetarea contractului individual de munca stabilit pe o perioada determinata de o luna de zile

BUNA-ZIUA! AS DORI UN RASPUNS VITAL LA O INTREBARE VITALA:CE SA FAC SI CUM SA FAC? M-AM ANGAJAT ACUM DOUA ZILE LA O FIRMA CU CARE AM INCHEIAT UN CONTRACT INDIVIDUAL DE MUNCA FARA CLAUZE DAR PE O PERIOADA DETERMINATA DE LUCRU, DE O LUNA DE ZILE, IAR EU MI-AM DAT SEAMA DUPA O ZI DE LUCRU DEJA, CA NU POT SA FAC FATA VOLUMULUI DE MUNCA SI SOLICITARII TOTALE ALE ACESTUI POST:merchendieser; NU AM MAI LUCRAT PE UN ASTFEL DE POST SI NU AM STIUT EXACT CE RESPONSABILITATI IMPLICA, DESI MI-AU ARAT UN PIC DESPRE CE ESTE VORBA, TOTUSI PANA NU INCERCI PE PIELEA TA NU STI! IN PLUS, FIECARE FACE FATA IN MOD DIFERIT SITUATIILOR PREZENTATE! EU NU POT FACE FATA NICI STRESULUI DE LA LOCUL DE MUNCA SI DE ACEEA DORESC SA INCETEZ ORICE COLABORARE CU ACEASTA FIRMA INSA NU STIU CUM SA FAC IN ASA FEL INCAT SA NU SUFAR NICI JURIDIC, NICI PENAL; ADICA SA LE SPUN CA NU MAI POT CONTINUA SI CA E MAI BINE SA NU O MAI LUNGIM O LUNA DE ZILE SI SA PLEC DE ACUM SA-SI GASEASCA ASTFEL, MAI REPEDE PE ALTCINEVA FARA SA NE PIERDEM TIMPUL! TREBUIE SA AM PREAVIZ? SI IN ACESTE CONDITII CUM MA SFATUITI SA PROCEDEZ IN ASA FEL INCAT SA FIE CORECT SI BINE PENTRU EI DAR SI PENTRU MINE?
CUM SA NU IMI PERICLITEZ SITUATIA! SA NU PAR CHIAR UN OM NESERIOS? pur si simplu nu mai pot sa-mi duc la bun sfarsit indatoririle si caut sa gasesc ceva mai bun, cu mai putine datorii pe care sa le pot duce fara sa periclitez situatia mea sau a angajatorului, dar mai ales, FARA STRES! MAI EXISTA SI ASTFEL DE JOB-uri, TREBUIE DOAR SA CAUTI IAR EU DIN PACATE ''M-AM OPRIT LA STATIA'' GRESITA! VREAU SA MA URC IN AUTOBUZ SI SA-MI REIAU DRUMUL FARA A AVEA DE SUFERIT! SE POATE?
DACA DA, ATUNCI CARE ESTE CEA MAI BUNA SOLUTIE?
AM NEVOIE DE UN SFAT, VA ROG! CAT MAI REPEDE CU PUTINTA!
VA MULTUMESC ANTICIPAT! LUNI AS VREA SA-I COMUNIC SI ANGAJATORULUI MEU, DECIZIA LUATA IN CONCORDANTA CU LEGEA!
O ZI BUNA IN CONTINUARE!
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Octombrie 2010
Blanchet, utilizator
Cel mai recent răspuns: Blanchet , utilizator 15:45, 30 Octombrie 2010
Stimate domn avocat Tudor Valeriu, doresc sincer sa va multumesc pentru indrumarile pe care le-ati elaborat mai devreme, inseamna enorm de mult pentru mine si sper din tot sufletul sa fie asa cum spuneti si sa nu-mi mai fac atate probleme! Desigur, m-am gandit si la absentarea nevinovata, insa acest lucru va fi aplicat doar in in caz de urgenta! Sper totusi sa nu fie vorba de asa ceva!
Oricum, angajatorul poate pretinde ca si-a pierdut vremea cu mine, dar si eu ii pot spune acelasi lucru, ca am pierdut destul timp unii cu altii incat sa ne mai permitem luxul de-a mai pierde timp, pana la expirarea contractului de munca pe perioada determinata de timp, stabilita la inceput!
Inca o data va urez toate cele bune dle avocat! La revedere! O zi reusita!
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Octombrie 2010
Blanchet, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartea de munca si demisia fara preaviz marcu001 marcu001 Buna ziua. Am lucrat intr-o firma timp de 4 luni si acum angajatorul nu isi respecta obligatiile salariale care ma pun in imposibilitatea de a mai putea plati ... (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz georgiana84 georgiana84 Buna ziua. Lucrez in cadrul unei firme de vreo 2 ani de zile. Din cauza ca patronul se poarta foarte urat cu mine as vrea sa imi dau demisia ,dar sa nu stau in ... (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz argox argox buna ziua, sunt angajat cu cmi pe durata determinata si am anuntat sapt.trecuta ca vreau sa-mi dau demisia. Mi-au spus ca sunt obligat sa raman inca 15 zile, ... (vezi toată discuția)