avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... detasare salariati
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

detasare salariati

Angajatorul care a primit salariatii detasati - in urma unei conventii semnate intre cele doua parti - ce acte trebuie sa intocmeasca pentru respectivii?
Mentionez ca raman platiti si cu aceeasi functie la angajatorul care detaseaza.

Multumesc anticipat,

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:29, 22 Martie 2011
Buna ziua. Am si eu o situatie. Persoana pentru care lucrez este administrator la doua societati. Una dintre societati care are pe punct de lucru 3 angajati este nevoita sa-si suspende activitatea 3 luni. Seful meu vrea sa-si detaseze salariatii de la o societate la cealalta pe periada aceasta de 3 luni. Ce trebuie sa fac eu ca si hartii ma refer, decizia de detasare, care se depune si la ITM, cu ce data? Salariatii trebuie detasasi cu data de 22.03.2011. Exista vreun formular?
Multumesc anticipat.
Dupa 01.01.2011 nu se mai depune niciun fel de act la ITM ... le intocmiti decizia de detasare cu data de 22.03.2011...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detasarea angajatilor beatrice culda beatrice culda Buna ziua, Cum procedez cu angajatii care au fost transferati - adica lichidati si angajati cu aceeasi data -la alt angajator din alta localitate dar ei ... (vezi toată discuția)
Detasare pe baza formularului a1 nicostaicu nicostaicu Buna seara Va rog daca ma poate ajuta cineva referotor la detasarea angajatilor pe baza formularului A1? O firma cu sediul in Romania, detaseaza oameni pe ... (vezi toată discuția)
Dreptul la somaj lilivlad lilivlad sunt angajata la o firma din 1997 in 2008 firma ma detaseaza la o alta firma aceasta obligandu-se sa imi plateasca salariul si contributiile .In 2009 iunie ... (vezi toată discuția)