Mihaela88 a scris:
Ma bucur pentru dumneavoastra ca aveti inclinatie spre aceasta profesie, in timp ce noi toti cei care am umplut paginile cu nelamuriri suntem niste umili care doar viseaza cu ochii deschisi. Imi pare rau ca nu vreau sa ajung in fata ghiseului secretariatului de la Barou explicand "stiti, pe site ati scris negru pe alb CERTIFICAT DE NASTERE COPIE CERTIFICATA" si nu mi-am dat seama ca de fapt eu ar fi trebuit sa deduc sa nu sunteti in stare sa scrieti negru pe alb, ci puneti capcane viitorilor avocati. La naiba, trebuia sa-mi dau seama ca trebuie copie legalizata.
In opinia dumneavoastra noi astia care nu am inteles mare lucru si avem nelamuriri nu avem inclinatie deci spre profesie. Pai sa stiti ca suntem cam multi pe forumul asta. Poate deschideti un alt forum dumneavoastra, cu oameni selecti, evident de o inainta prestanta si cu inalte cunostinte si ne parasiti ca nu aveti nas de noi.
Sper ca deduceti ca am vorbit in mare sictir si ca aerele dumneavoastra de superioritate imi repugna. Cu siguranta ati dedus asta, doar tindeti spre profesia de avocat si "mirositi" astfel de treburi.
Nu tind spre profesia de avocat. Am incercat doar sa-mi exprim parerea vis-a-vis de discutiile dvs. de pe forum si sa dau cateva informatii utile zic eu si atitudinea dvs. sictirita in fata spuselor unei persoane mai in varsta nu va va ajuta pe viitor in nicio circumstanta.
O seara buna!