Interviul cu av. Corin Danescu, cand voia si el sa fie decan.
Sursa avocatnet.
"Ce v-ar diferentia pe dumneavoastra ca si candidat fata de restul candidatilor?
Prefer sa nu raspund la aceasta intrebare, pentru ca nu stiu daca neaparat diferentele sunt in interesul meu. Colegii mei vor hotari in clipa in care isi vor alege Decanul. S-ar putea ca programul meu sa fie exigent si astfel nepopular. Eu personal nu doresc sa fiu decan pentru a obtine vreun avantaj pentru mine. Am o anumita experienta, indraznesc sa spun o anumita notorietate, si un birou de o anumita factura, o eventuala pozitie de decan nefacand decat poate sa-mi incarce si mai mult programul si sa ma faca sa-mi neglijez propria afacere. Prin aceasta candidatura incerc sa trag un semnal de alarma. Daca exista o dorinta din partea colegilor sa il receptioneze s-ar putea sa avem o sansa sa facem ceva impreuna. Problemele avocaturii despre care vorbesc nu ii vizeaza numai pe avocatii tineri, sau pe cei fara clientela si lipsiti de posibilitati. Atata vreme cat se va permite intrarea in profesie a unor oameni, pe care nu ma sfiesc sa o spun ii consider
nechemati, vor aparea probleme, care se vor propaga in in intreaga avocatura bucuresteana,
afectand inclusiv marile cabinete si avocatii cu renume, care in opinia mea trebuie sa reactioneze implicandu-se si iesind din pasivitatea actuala.
Citeste mai mult:
www.avocatnet.ro/content/art... "
Omul este in Consiliul de Conducere al INPPA. A vrut sa fie decan. Uitati-va pe cine afecteaza "nechematii". V-ati prins acum ?
Afecteaza prin concurenta. "Nechematii" aia buni. Mie imi pare rau de om si il apreciez pentru ca la notorietatea lui si la biroul de o "anumita factura" ia uitati-va cum se implica si se dedica reformei. Nu vrea vreun avantaj pentru el da' il afecteaza :)).