stefania87 a scris:
sunt o persoana diplomata si nu am sa raspund in aceeasi maniera...daca am rupt cartea sau nu este problema MEA, ceea ce ma uimeste pe mine si m-a determinat sa scriu mesajul anterior este ca practic unii s-au inscris la examen, intr-un anume barou si in cadrul unui anume institut de pregatire in deplina cunostiinta de cauza...adica nu cred ca vreun presedinte de la unbr a obligat pe cineva sa sustina un astfel de examen...si acuma la ceva timp dupa, descopera cu "stupoare", revolta si alte asemenea trairi ca ba erau incompatibili corectorii, ba ca inppa nu este legal, ba ca nu este transparenta....pai nu inteleg de ce nu s-au facut investigatiile astea amanuntite inainte de examen...ca asa stiam si eu (care nu prea reusesc sa inteleg ce se scrie aici) informatii pretioase ,
Si apropo...daca stie vreunul din voi ce se poarta la doamnele avocat anul asta in materie de costume...nu ezitati sa-mi scrieti....
Nu s-au facut mai Stefania, ca unii sunt mai inceti la minte, zau asa, fi si tu mai indulgenta>
Dar daca stau sa ma gandesc, n-ar trebui inlaturata din cod infractiunea de inselatorie? Tu ce zici Stefania? Ce e povestea aia cu inducerea in eroare? Pai de ce nu s-au facut investigatiile necesare inainte? Pai ce nu erai in deplina cunostinta de cauza?