Buna ziua,in urma cu cateva luni mi sa desfacut CCM-ul in mod abuziv in timp ce eram in concediu medical,am castigat in instanta dreptul de a fi reintegrata in munca dar spre surprinderea mea nu mi s-au mai acordat tichetele de masa de care beneficiam inainte si salariul mi sa redus cu cca 200ron asta fara a fi anuntata in scris de motivul reducerii salariului si ne acordarea ticheteleor de masa.Mentionez ca colegele mele au primit si eu nu.Pana si la ITM am facut sesizare si am primit un raspuns vag cum ca ei nu au cum sa ma ajute in acest sens si daca consider sa dau firma iar in judecata pt neacordarea tuturor drepturilor de care beneficiam inainte de concedierea abuziva.
Va multumesc anticipat
De fapt, bila este in hotararea judecatoreasca .. ce ati obtinut in urma procesului castigat? ... deoarece, in cazul în care instanţa a dispus anularea deciziei deconcediere va obliga angajatorul la plata unei despăgubiri egale cu salariile indexate, majorate şi reactualizate şi cu celelalte drepturi de care ar fi beneficiat salariatul.
corect,exact acest lucru l-am castigat in instanta doar ca la reintegrarea in functie nu am mai primit tichetele de masa asa cum le primisem inainte de concediere,in schimb colegele mele primesc desi nici la ele nu este stipulat in cont de munca?
Intr-adevar, legea nu-l obliga pe angajator sa dea tichete de masa .. insa daca inainte de concediere primeati, nu vad de ce nu ati primi si dupa concediere .. a modificat cumva regulile de acordare a acestora ...
Tichetele de masa in baza carui act le primeati dvs si colegii dvs?
nu sa modificat nici un act si nici aditional la contract cum ca nu s-ar mai acord,am semnat mereu pe borderou si colegele mele semneaza in continuare.