Ca sa fac partaj numai pe apt, inseamna sa il vand,
De unde ati tras concluzia asta? Eu zic ca e cazul sa stati de vorba cu un avocat pentru cea mai buna solutie.... (nu va asteptati ca pe acest site sa aflati chiar toate informatiile; nu suntem intotdeauna dispusi sa punem totul pe tapet).
Bine, ar fi solutia sa-i dau eu jumatate din pret si sa plece el sau invers( in caz de partaj). Cum eu nu am de unde-i da si el in niciun caz nu va scoate atatia bani sa-mi dea mie, este doar o singura solutie: vanzarea si impartirea banilor obtinuti. Am avocat dar deocamdata nu s-a definitivat divortul Pt partaj trebuie platite alte taxe si tot asa.
Eu va multumesc mult pt toate raspunsurile .:)
Nu vreau sa ma intelegeti gresit. Si bucatarii "vand" retete la televizor, dar niciodata nu vor pune in ele toate ingredientele spre "deliciul" altor bucatari.
Si apropos, taxa de timbru pentru partaj e 19 lei.
Spuneti ca pot face acte si inainte sa implineasca 18 ani? Tatal lui spunea ca doar la 20 de ani poate avea drepturi depline asupra apt.
Ziceati ca aveti avocat, ce v-a spus in aceasta privinta? sau nu l-ati intrebat? de unde si pana unde tocmai fostul sot sa va spuna ce drepturi si cand le poate avea copilul?
Corect, sustin cele aratate de colegele mele.
In plus, nu au nicio legatura drepturile unui alt eventual mostenitor (frate dupa tata cu fiul dv.) cu faptul ca bunul e din casatorie sau nu.
Inteleg ca aveti avocat pe divort, incercati sa aflati si despre partaj cate ceva sau mergeti la altul, sau la mai multi, astfel incat sa puteti analiza dv. toate solutiile propuse cu tot ceea ce inseamna fiecare: costuri, posibilitati de anulare etc.