avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
Draga mea tiza,:)
cred k esti tare surmenata din moment ce ai o atitudine agresiva....Iti sugerez relaxare....:)
Daca doresti poti sa intri pe [ link extern ] ....:)
Nu trebuie sa fim agresivi unii cu celalalti, ci sa avem discutii civilizate, kiar daca sunt bazate fie si numai pe zvonuri... Sa nu-mi spui k nu ai aplecat urekea la zvonuri:) OK, astept sa ne dai tu vesti "avizate":)
P.S:Copii au bona, asa k am timp sa studiez:)
Cu drag
:offtopic: Interventie moderator
Mesajele off-topic trebuie evitate sau purtate prin intermediul mesajelor private.
Cred ca topicul se refera la Admiterea in Barou si nicidecum la altceva ;)
Ultima modificare: Vineri, 14 Noiembrie 2008
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cu zvonurile te-as intelege, dar de ce si "raspandac"? Pentru "avizate" citeste informatiile de pe site...
In rest... numai de bine...si ma bucur ca studiezi :))
iata cum au fost examenele orale anul trecut (si cu putina rabdare daca cautati la paginile urmatoare veti afla cum au fost si cele scrise:

www.avocatnet.ro/content/for...

in esenta; nici vorba de 3 subiecte la oral ci de 2, nici vorba de 15 min. timp de pregatire, ci se intra, se trage subiect, se raspunde imediat.
Multumim mult Alex=D>

Totusi, din ce am inteles eu, erau si din provincie care dadeau examen separat. O fi fost si la oral facuta diferentierea sau poate au fost si cu doua si cu trei subiecte (mai scurte) :-/
Pe bune, colegul meu care a dat anul trecut a avut 3 subiecte si exact cum zicea si catcinema a vorbit vreo 5 minute.
E cam ciudat....

La pag 54 e si baremul! Multumim Alex ca ai avut rabdare... Chiar e interesant, simti tensiunea momentelor de atunci.

Tot adaug pe acelasi mesaj:D Rezultatele le-au avut pe 10 decembrie, ca parca tu intrebai la un moment dat, nu?
Ultima modificare: Vineri, 14 Noiembrie 2008
dana2space, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)