Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Lista dosarelor admise (le-au admis pe toate 74, ca daca mai si eliminau, dadeam examenul chiar intr-o atmosfera intima :) asa, deci lista e afisata la sediul baroului, pe ana ipatescu, unde dealtfel o sa dam si examenul oral marti 2 dec la ora 9... :) restul, cate unul pe zi, in corpul T al univ transilvania, e acela de la telefoane, mai jos de aro.
Nu stiu pana cand se poate plati taxa de 700, nu am intrebat - iar cea de 119 eu am platit-o la brd, cu mentiunea taxa inscriere examen de admitere in baroul bv + numele candidatului :) La secretariat au facut copii dupa chitante, pe care le-au atasat la dosar si atata tot :)
Mult noroc si bafta tuturor!
si inca o idee care mi-a trecut prin cap, asa, fara nici o legatura: cunostintele gramaticale nu sunt o unitate de masura pt moralitatea si integritatea unei persoane... nu stiu altii cum sunt, dar eu, una, as prefera ca un politician sa aiba lacune de genul asta, decat sa-si umfle buzunarele pe spinarea alegatorilor! Evident, ar fi dorit ca astfel de probleme nici sa nu se puna, dar.... traim in Romania, si daca nu e una, e alta #-o
Salutari tuturor :)