avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
Andreea Lisievici a scris:

dana2space a scris:
pi AndreeaLisievici
Nu-i nimic, sterg, scriu altceva si le cuplati voi daca sunt consecutive.

Mai bine ai edita mesajul in plus cu ceva care sa ne atraga atentia, de ex. Adelaida pune cativa X :) . Desigur ca poti sa trimiti mesaj privat cu semnalarea dublurii.

Ca sa intelegi ce-am vrut sa spun uita-te la pag 132 jos. Ultimul mesaj era identic cu penultimul, am vrut sa-l sterg dar n-am putut, apoi am scris altceva, care sa va atraga atentia, cum ar fi intrebarea in cauza. Faza cu "le cuplati voi" era un raspuns echivalent la "numai moderatorii si adminii pot sterge":innocent:
In fine, n-am prea inteles de ce ai pus :) dupa "nu poti" si nici faza cu X-urile "nu stiu cui". Ori sunt eu prea obosita, ori esti tu prea ironica... Dar e ok, "intepaturile" subtile se accepta. Multumesc oricum pentru raspunsuri.
N-am fost deloc ironica. Nu ti-am sters intrebarea din al doilea mesaj tocmai pentru ca o citasem. Ca sa intelegi ce ziceam cu "X" imagineaza-ti ca in loc de intrebarea cum stergi ai fi scris 5 de x. Nu e vreo regula sau vreo indicatie in asta.
DianaPur a scris:

MAI FRATILOR:pana la urma cand se afiseaza metodol. ex si lista dosarelor admise la bv???????? vreau sa stiu si eu....ca sa merg sa platesc cei 700lei....

Salut
Noua la Iasi ne-au luat de la inscriere toti banii, adica 700+119 ron.
Voi in tara ii platiti pe etape?
Si ne-au mai inventat si o fisa medicala in plus decat actele cu continut medical precizate in hotarare,fisa care cuprindea control O.R.L, analize sange,radiografie pulmonara.Pe asta au inventat-o vineri 7,sambata si duminica nu puteai face nimic - nu se recoltau probe in sistemul de stat unde am fost obligati sa ne adresam ( ca si cand celelalte unitati n-ar fi avut autorizare),iar luni 10 era ultima zi de inscriere.Asa e la noi la romani - sistemul betelor in roti pe ultima suta de metri functioneaza perfect.
Andreea Lisievici a scris:

N-am fost deloc ironica. Nu ti-am sters intrebarea din al doilea mesaj tocmai pentru ca o citasem.

Scuze:"> Chiar am sperat sa fie de vina oboseala si iritarea mea. Multumesc mult :) =D>
Nu de alta, dar Adelaida e un om de cu totul alt calibru si nu are nici cea mai vaga legatura cu "specia" de care ma legam eu....:))
yx32_angel a scris:

Pai..s-a afisat pe undeva numarul celor care s-au inscris? ca am intrat pe site la barou si..nimic..

Daca in penultima zi au fost vreo 730, la cat crezi ca se termina lista?

By the way..vroiam sa va intreb ..daca va mai aduceti voi aminte de anul trecut cam care a fost raportul-inscrisi/admisi in sesiunea din noiembrie..daca s-a uitat cineva atunci pe site..ca sa vedem nivelul de exigenta al celor ce ne vor corecta lucrarile...

900 inscrisi ~750 admisi dar... legatura cu "nivelul de exigenta" este valabila pt 2007, acum sunt alte "imprejurari" care schimba logica pe care o aplici

...din cate stiu eu, nu are nimeni pretentia ca in lucrarea de examen sa mentionezi articole, alineate si indici.."

Serios? Eu stiu ca anul trecut erau punctate in barem si principiile latine, deci...:sorry:

...ar cam fi.."mura in gura"...

Poate ca da, dar numai pt aia care au si invatat, fiindca stiu unde sa caute si cum sa interpreteze

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)