Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
@Tatiana : Acest lucru l-am criticat si eu , anume atitudinea drastica cu privire la unele greseli gramaticale ....
Unele , intr-adevar , sunt facute din cauza lipsei cunostintelor , dar altele sunt rezultatul stresului ...oboselii ...lipsei de atentie etc ...
Spor la ciitit ! :)
stiu ca orice scuza acuza si iertarea se cere la biserica, 'persuasiv' de mult n-am mai auzit cuvantul asta, se aude numai 'hotele' si asa trebe vorbit ca sa ajungi primar.
dar o explicatie dau, in semn de conciliere :worthy:: m-am inscris azi la un dr. de familie si maine imi iau concediu medical :yeah: si ies de sub stres,
se pare ca se vor termina de updatat subiectele sambata cu ultimile corecturi duminica, sa vedeti voi ce msg standard va fi pe forum : vreau Lg.51 / DC / DPC/ DP/ DPP tip Avocat.Net sa vad atunci comentarii,
iar pt fetele pe care le-am suparat, asa ca de moda veche :love1:
cine ma poate ajuta? in legatura cu organizarea prof de avocat:care-s ultimele noutati?pana la ce data treb actualizate cunostintele?/ eu am inv in iulie vreau s-o reiau si...as vrea sa stiu dc mai sunt modificari