avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
pt Avlil
Nu vorbi, ca maine, poimaine va ajunge primar la sectorul cinciiiiiiiii.
Sau poate o fi odrasla de presedinte :)) Le doresc succesuri :P
ca tot a venit vorba de greseli gramaticale... daca sunt atenta la unele mesaje de pe acest forum ...identific cateva...
in special cele cu privire la verbul" a stii" - la modul conjunctiv...timp prezent...
E usor sa vezi greseala altuia ,mult mai greu este sa o vezi pe a ta !
Succes la examen, stimati colegi !!
Ca sa ramanem la tema de examen la barou, eu as introduce ca proba eliminatorie una de gramatica... una asa, usurica, de retorica si transcriere de texte... =D>
Si nu fac niciun misto, asa incat, va rog nu ma acuzati de neseriozitate!
Dana, nu inteleg cu "nu vorbi", spune-mi "nu vorbii"... si "o fii" odrasla cui "o fii"...

IOana, lasa, ca mai e si "a dorii" sau "a fii"... dar din cele aratate de tine pare ca scriu si eu cu urechea stanga si nu cu neuronii... la figurat vorbind!
Cel mai prost lucru e ca trebuie sa-mi corectez scrierile oficiale de macar 2 ori, pe forum insa las tastatura sa o ia razna, corect. Asa ca imi ies cuvinte carora le lipseste o litera, dar si care au unele litere in plus. :))
Ma indoiesc sa-mi fi iesit pe undeva 3 de i, intrucat acum vreo saptamana am varsat niste zahar pe laptop, prin urmare, bat mai greu si nu mai usor... in special in partea de sus a tastaturii... ii! :sorry:
Asa incat, te rog, indruma-ma spre nenorocirile cu "sa sti" sau ce oi fi scris, ca nu prea m-am prins... :O

NU ma deranjeaza ca in loc de c e v sau de i e u sau o... Ma deranjeaza insa daca
Sunteti careva care sustine examenul [...]
:stunned: Si cand o fraza e tot mesajul, si aia scrisa asa... :slap:

Hai ca am o intalnirre si scapati de mine!
Ioana, ma scuzi, dar verbul " a sti" se scrie tot cu un i. Poate asa erau si greselile de care vorbesti...

Nu e cazul de "mila" cand iti pocesti propria limba!!! Mai tarziu te vei intalni cu aceste personaje, intr-un alt raport si-ai sa te intrebi "de ce nu i-ai starpit cand inca erau mici" Dar intr-o tara de manelisti, sa iti doresti ca dupa scoala generala toti oamenii sa vorbeasca si sa scrie corect, e deja o mare "fitza"
Ultima modificare: Miercuri, 12 Noiembrie 2008
dana2space, utilizator
pt Admin
Spune-mi te rog cum se sterge un mesaj postat de doua ori???
Ultima modificare: Miercuri, 12 Noiembrie 2008
dana2space, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)