Pica Adrian-Ion a scris:
iar pt fetele pe care le-am suparat, asa ca de moda veche :love1:
gata, esti iertat :D, dar sa nu mai folosesti nici de-alea "cu mosi... si babe..." :whistle:
pi AndreeaLisievici
Nu-i nimic, sterg, scriu altceva si le cuplati voi daca sunt consecutive. Acum altceva: cum pot sa citez doua sau mai multe persoane in interiorul aceluiasi mesaj?
pt Ioana Stoica
Sa stii ca daca s-ar fi impus proba propusa de Avlil nu ne mai "ploua" Baroul cu amenintari vizavi de ce anume nu avem voie sa facem la examen, pentru simplul motiv ca ne-am fi redus cu muuuult. Nu te supara pe mine, nu acuz pe nimeni, dar continui sa cred ca persoanele care nu stiu sa scrie corect, mai bine ar fluiera :training: Si nu ma refer la greselile intamplatoare, de oboseala, care de altfel sunt si evidente in context, ci la cele grave, de educatie. Vorbirea si scrierea sunt o consecinta a modului de gandire. Si, sincer, eu una m-am saturat sa aud "de la vladica la opinca" vorbind de parca ar folosi alte parti anatomice:(, mai ales atunci cand sunt "in functii". Si asta ma aduce de unde am plecat si anume ca, pe un site pt oameni ce se pretind cu o pregatire profesionala superioara, este aberant sa tolerezi asemenea "lipsuri" in limbaj. E ca si cum i-ai invita sa-ti fie presedinti, primari, etc si apoi te-ai plange de ce toate lucrurile merg atat de prost in tara asta. Scuze pt acest mesaj, prea lung.
Si acum marea mea suparare X-(X-(X-(
Fratilor, voua vi se pare normal ca la examen sa nu poti sa te duci cu codurile??? Daca era examen grila, ok nu aveam nevoie, ca nu dadeam citate, insa la sinteze, cand trebuie sa mentionezi articol, numar, aliniat si textul citat, mie mi se pare o enorma ineptie sa nu iti dea voie sa le folosesti. Si ca sa nu mai zic, ca adesea, prin salile de judecata, destui avocati cu state vechi umbla cu codurile dupa ei. Deci cum poti sa pretinzi "perfectiunea " novicelui cand nici examinatorul nu cred ca stapaneste perfect acest aspect (ca doar nu a invatat codurile, legile si constitutia ca pe poezii). La penal ce sa mai zic? Cati dintre voi cunoasteti sistemul sanctionator pt fiecare pedeapsa?
Poate citesc "oficialii" si revendicarile poporului vizavi de conditiile de examinare Daca nu, poate ne manifestam drepturile cumva, ce ziceti?:rtfm: